De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Aanhangernet

Aanhangernet Kopen

Een aanhangernet gebruikt u om lading op een aanhangwagen af te dekken. Zo kunt u losse goederen veilig vervoeren. U legt het bagagenet voor uw aanhanger over de laadbak, waarna u het met behulp van het elastiek aan de randen goed vastmaakt. Bij het kopen van een aanhangernet kunt u kiezen voor een standaard net met mazen van 3x3 centimeter of een fijnmazig gaasnet.

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Goedkope netten voor uw aanhanger

Bij Spotgoedkope Aanhangwagens vindt u de beste netten voor uw aanhanger voor de laagste prijs. Alle getoonde prijzen zijn inclusief btw, waardoor u niet wordt verrast met verborgen kosten. Naast een scherpe prijs hechten we veel waarde aan kwaliteit. Het is namelijk levensgevaarlijk als het net tijdens transport scheurt. Een net voor uw aanhanger van Spotgoedkope Aanhangwagens is altijd veilig; u weet zeker dat uw lading met onze netten veilig is afgedekt, en ook nog eens goedkoop. We verkopen bagagenetten voor aanhangers in verschillende formaten: van 220x150 cm tot en met 500x350 cm. Zo vindt u altijd een passend net voor uw aanhanger.

Aanhangernet regels: wel of niet verplicht?

Volgens de Wegenverkeerswet bent u verplicht om lading op een aanhanger goed vast te zetten. Zo voorkomt u dat de lading tijdens transport uit de laadbak valt. Door een bagagenet voor uw aanhanger te gebruiken loopt u dus geen risico op een boete. Elke aanhanger moet voorzien zijn van een bagagenet of andere veilige ladingzekering, tenzij de laadbak leeg is.

Fijnmazig of grofmazig aanhangwagennet?

Bagagenetten voor aanhangers zijn onder te verdelen in fijnmazig en grofmazig. Bij het vervoeren van bijvoorbeeld grind, snoeiafval of andere kleine voorwerpen kunt u het beste een fijnmazig net gebruiken. Een grofmazig bagagenet is doorgaans sterker en geschikt voor het vervoeren van grotere voorwerpen zoals meubels.

Hoe groot moet een aanhangwagennet zijn?

Kies voor een aanhangernet dat groter is dan de aanhanger. Zo kunt u ook lading vervoeren die boven de laadbak uitsteekt. Koop een aanhangwagennet dat 50 tot 70 centimeter langer en 50 centimeter breder is dan de aanhanger.

Net voor aanhanger vastmaken

U kunt een net voor de aanhanger vastmaken met behulp van de elastieken of koorden aan de randen van het net. Deze kunt u op verschillende punten bevestigen langs de randen van de laadbak en aan de aanwezige bindhaken. Controleer het net goed, om er zeker van te zijn dat dit niet loslaat en er geen lading uit de aanhanger kan vallen.

Spanbanden en vlakzeilen

Bij het vervoeren van zware of kwetsbare voorwerpen zoals witgoed kan het nodig zijn om de lading extra stevig vast te zetten met behulp van spanbanden of touw. Het afdeknet alleen is niet sterk genoeg om een dergelijke zware lading goed vast te zetten. Om te voorkomen dat kwetsbare lading vuil wordt tijdens het vervoeren, kunt u een vlakzeil kopen.

Contact

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 038-33 22 833 of een e-mail sturen naar info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl. Wilt u liever eerst weten hoe onze bagagenetten er in het echt uitzien? Bezoek dan onze showroom in Kampen, waar onze specialisten u graag van advies voorzien. Zo bent u er zeker van dat u het beste bagagenet voor uw klus koopt!