De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Autotransporter

Op zoek naar een autotransporter voor het vervoeren van een auto met pech of voor het vervoeren van uw oldtimer? Bij Spotgoedkope Aanhangwagens heeft u de keuze uit een groot aanbod autotransporters voor zeer scherpe prijzen. Bekijk online onze autrotransporters in verschillende afmetingen en uitvoeringen of kom langs in onze showroom in Kampen voor een kop koffie en vrijblijvend advies!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 143

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 143

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Met een autotransporter kunt u veilig auto’s, bestelwagens en andere kleine voertuigen vervoeren. Ontdek online ons gevarieerde aanbod autotransporters en kom langs in onze showroom voor vrijblijvend deskundig advies.

Groot assortiment autotransporters

Elke autotransporter in ons assortiment is uitgerust met oprijplaten en een kabellier. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een autotransporter met wielen onder de bak of naast de bak en vindt u ook kantelbare autotransporters in ons uitgebreide assortiment. Bekijk direct ons aanbod bestaande uit:

Autotransporter of autoambulance?

Doordat een autotransporter geregeld wordt gebruikt voor het vervoeren van auto’s na ongelukken, wordt dit type aanhanger ook wel een autoambulance genoemd. Toch is dit zeker niet de enige functie van deze handige aanhanger. Zo kunt u een autotransporter ook gebruiken voor het vervoeren van bijvoorbeeld oldtimers of rallyauto’s.    

Aanbod met kwaliteitsmerken

De meeste autotransporters in het aanbod van Spotgoedkopeaanhangwagens.nl bieden we u de volgende kwaliteitsmerken aan:

Kantelbare autotransporter

Als u kiest voor een kantelbare autotransporter, kunt u de laadbak hydraulisch kantelen. Op deze manier maakt u de oprijhoek minimaal. U rijdt de auto dan gemakkelijk op de autoambulance. Het gebruiken van de oprijplaten is in sommige gevallen niet eens nodig.  

Autotransporter huren?

In het verhuuraanbod van Spotgoedkopeaanhangwagens.nl vindt u verschillende autotransporters . Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een aanhanger te huren.

Verhuur aanhangwagens

Hulp bij het kiezen van een aanhanger?

Kom langs in de showroom van Spotgoedkopeaanhangwagens.nl in Kampen. We vertellen u graag meer over de autotransporters en helpen u met het vinden van een aanhanger die perfect bij u past. Gaat u direct over tot aankoop? In de meeste gevallen kunt de autotransporter direct mee naar huis nemen.

Contact en adresgegevens

Showroom Spotgoedkope Aanhangwagens

Adresgegevens
Teslastraat 5-7

8263 CC KAMPEN

Openingstijden
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 15:00 uur