De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Autotransporters

Autotransporters

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een autotransporter koopt u bij Spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Zit u met een kapotte auto die van de ene naar de andere plek moet worden getransporteerd? Of bent u bijvoorbeeld actief in de rallycross? Dan is een goede, betrouwbare en stevige autotransporter onmisbaar. Bij Spotgoedkope Aanhangwagens vindt u, dankzij het zeer uitgebreide en zorgvuldig samengestelde assortiment, altijd wat u nodig heeft. En dat niet alleen, want we bieden ook nog eens een laagste prijsgarantie.

Dat wil niet zeggen dat er wordt ingeboet aan kwaliteit. Zo zijn vrijwel alle autotransporters, ook wel autoambulances genoemd, standaard uitgerust met oprijplaten en een kabellier. U kunt daarnaast kiezen voor een variant met wielen naast de bak, of juist onder de bak – afhankelijk van wat u nodig heeft in uw situatie. Bij de uitvoering met wielen naast de bak is de laadvloerhoogte en daarmee de oprijhoek bijvoorbeeld lager.

Autotransporter kopen met hydraulische laadbak

Om het oprijden van de auto zo eenvoudig en soepel mogelijk te laten verlopen, zijn de meeste transporters van een aantal gemakken voorzien. Met name de kantelbare variant maakt u het leven makkelijk. Bij dit exemplaar kan de laadbak hydraulisch worden gekanteld, waardoor de oprijhoek minimaal wordt en in sommige gevallen zelfs geen gebruik meer gemaakt hoeft te worden van oprijplaten.

U kunt daarnaast kiezen voor extra bescherming aan de onderkant. In dat geval is een autotransporter met een gesloten bodemplaat voor u de juiste keuze. In de meeste gevallen zijn de transporters uitgerust met een kabellier, waarmee voertuigen eenvoudig op de autotransporter gelierd kunnen worden. En is dat niet het geval, dan kunnen wij deze extra optie uiteraard alsnog leveren.

Een professionele autotransporter huren

Veel van onze klanten vervoeren niet iedere dag auto’s en hebben dus ook geen baat bij de koop van een autotransporter. In dat geval is het verstandig om een transporter te huren. U bent dan verzekerd van een professionele aanhanger, zonder dat u meteen de hoofdprijs betaalt. Vanaf een kleine vijftig euro kunt u bij ons al een goede en betrouwbare autotransporter huren.

Deze autotransporter EDUARD 2000kg bijvoorbeeld, beschikt over een laadvermogen van 2000 kilo. De afmetingen van de laadvloer bedragen 406 bij 200 centimeter, waardoor vrijwel iedere normale personenauto kan worden vervoerd. De EDUARD, uitgerust met een kabellier en twee oprijplaten, is per dagdeel te huren. Ideaal als u de auto over een kleine afstand moet vervoeren en dus snel uit en thuis bent.

Autotransporter afgestemd op uw wensen

We refereerden er hierboven al eerder aan, maar wanneer u kiest voor een autotransporter van Spotgoedkope Aanhangwagens, kunt u alle kanten op. De kans is groot dat u wel iets vindt tussen ons uitgebreide aanbod, maar sommige klanten zijn nu eenmaal veeleisend. En dat snappen we maar al te goed. Om daaraan te voldoen, kunnen wij de aanhanger geheel op uw situatie afstemmen.

Wij leveren namelijk ook speciaalbouw autotransporters, die volledig naar uw wensen en inzicht worden opgebouwd. Daarbij kunnen we gebruikmaken van de vele accessoires uit ons zeer uitgebreide assortiment. Ook bij de speciaalbouw leveren wij een laagste prijsgarantie, en bent u verzekerd van 7 jaar garantie op las- en constructiefouten. Een tevreden klant is voor ons namelijk het allerbelangrijkst.

Uw ideale autotransporter of autoambulance komen bekijken

Indien u van plan bent om een autotransporter aan te schaffen, wilt u ongetwijfeld eerst weten wat u in huis haalt. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Kampen. Heeft u voor die tijd nog een vraag of een verzoek? Schroom dan niet om even contact op te nemen met een van onze adviseurs: 038-33 22 833, of via info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl.