De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Autotransporters

Autotransporters

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 67

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 67

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Autotransporters

De autotransporter, ook wel autoambulance genoemd, is een aanhangwagen die speciaal is ontwikkeld voor het vervoer van auto's. De autotransporter is in de meeste gevallen dan ook standaard uitgerust met oprijplaten en een kabellier.

 

De autotransporter is leverbaar in enkele verschillende uitvoeringen. Dit type aanhangwagen is er met wielen naast de bak en met wielen onder de bak. Bij de uitvoering met wielen naast de bak is de laadvloerhoogte en oprijhoek lager dan bij een autotransporter met de wielen onder de bak. Bij de wielen naast de bak kunnen de wielen en wielkasten van de autotransporter wel enige hinder opleveren bij het openen van de portieren van het opgereden voertuig, wat niet het geval is als de wielen onder de laadbak zitten.

 

Wij leveren ook kantelbare autotransporters waarbij de laadbak hydraulisch gekanteld kan worden waardoor de oprijhoek minimaal wordt en er in enkele gevallen zelfs geen gebruik meer gemaakt hoeft te worden van oprijplaten. De laadbak van de autotransporters heeft, afhankelijk van merk en type, een gesloten bodemplaat of een open bodem met rijbanen.

 

De autotransporter in het gebruik.

 

De autotransporter is in veel gevallen uitgerust met oprijplaten die in speciale cassettes onder de laadvloer weggeborgen zijn. De ooprijplaten zijn daardoor altijd netjes weggeborgen en toch altijd binnen bereik. Bij een hydraulisch kantelbare autotransporter zijn vaak kortere of soms zelfs helemaal geen oprijplaten benodigd. Door het kantelbare laadvlak zal ook de oprijhoek van dit type autotransporter wat kleiner zijn.

 

Autotransporters zijn in de meeste gevallen ook uitgerust met een kabellier waarmee voertuigen ook de autotransporter op gelierd kan worden. Indien een bepaald type autotransporter standaard niet uitgerust zou zijn met een kabellier is deze zeker als optie leverbaar.

 

Een autotransporter kopen of huren?

 

Bij Spotgoedkope Aanhangwagens voeren wij een uitgebreid programma autotransporters. Wilt u een autotransporter kopen? Dan vindt u bij ons zeker de juiste autotransporter voor uw doel. Voldoet een standaard autotransporter uit ons programma niet aan uw wensen? Dan kunnen wij ook speciaalbouw leveren waarbij de aanhangwagen geheel op uw situatie wordt afgestemd. Uiteraard vindt u bij ons ook een uitgebreid aanbod aan accessoires waarmee u uw autotransporter compleet uit kunt rusten.

 

Bent u éénmalig een autotransporter nodig? Dan kunt u ook bij ons terecht om een autotransporter te huren.