De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Bagagewagens

Bagagewagens

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Bagagewagens

De bagagewagen, ook wel bekend als gereedschapswagen, is een aanhangwagen welke aan de bovenzijde is voorzien van een klep met gasveren. Hierdoor is de laadruimte van de bagagewagen makkelijk te bereiken wat natuurlijk een vereiste is voor een bagagewagen. Voor de particuliere gebruiker is de bagagewagen natuurlijk een ideale oplossing voor het vervoer van allerhande bagage als de ruimte in de auto beperkt is. Kampeerspullen, koffers en tassen kunnen eenvoudig meegenomen in de afsluitbare bagagewagen.

 

Door de geringere afmetingen en het openslaande deksel aan de bovenzijde, is dit type aanhangwagen natuurlijk ook zeer geschikt als gereedschapswagen voor bijvoorbeeld schilders- en andere onderhoudsbedrijven. Met behulp van deze aanhangwagen hebt u op de klus altijd uw gereedschap of materialen onder handbereik.

 

Een bagagewagen kopen of huren?

 

Spotgoedkope aanhangwagens heeft een groot aanbod bagagewagens in verschillende afmetingen. U vindt dus altijd de juiste bagagewagen voor uw vakantie of gereedschapswagen voor uw klussen.

 

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht als u een bagagewagen wilt huren. Wij hebben altijd een groot aantal bagagewagens beschikbaar voor de verhuur.