De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Geremde aanhanger

Op zoek naar een aanhanger geschikt voor het grotere werk? Bij Spotgoedkope Aanhangwagens vindt u een gevarieerd aanbod geremde aanhangwagens. Afhankelijk van het type aanhanger, kunt u met een geremde aanhanger tot wel 3500 kg vracht vervoeren. Let op: wanneer u alleen B rijbewijs heeft, mag u niet alle aanhangwagens boven de 750 kg trekken. U vindt hierover meer informatie op onze pagina ‘Welk rijbewijs heb ik nodig voor het rijden met een aanhangwagen’.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 61

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 61

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Verschil geremde aanhangwagen en ongeremde aanhangwagen

In tegenstelling tot een ongeremde aanhanger is een geremde aanhanger uitgerust met een oplooprem. Hiermee treedt het remmechanisme van de aanhanger in werking als u tijdens het autorijden remt. In het assortiment van Spotgoedkopeaanhangwagens.nl heeft u de keuze uit open en gesloten geremde aanhangwagens met enkel- of tandemas. Bekijk direct onze geremde aanhangwagens:

Laadvermogen van een geremde aanhangwagen

Op een ongeremde aanhangwagen zit geen oplooprem. Hierdoor is het totale laadvermogen van dit type aanhangwagens kleiner. In onderstaande tabel vindt u een overzicht van het totale toegestane laadvermogen van geremde en ongeremde aanhangwagens.

Type aanhangwagen

Maximale laadvermogen

Aanhanger ongeremd

750 kilogram

Aanhanger geremd

3500 kilogram

Voordelen van een geremde aanhanger

Met een geremde aanhanger profiteert u van de volgende voordelen:

  • Groter maximaal laadvermogen
  • Meer stabiliteit tijdens het rijden
  • Kortere remweg

Geremde aanhanger huren?

In het assortiment van Spotgoedkopeaanhangwagens.nl vindt u een groot aanbod geremde aanhangers die u voor een korte periode kunt huren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden!

Verhuur aanhangwagens

Kom langs in onze showroom

Heeft u een vraag over een van onze geremde aanhangwagens of vindt u het fijn om er een testrit mee te maken? U bent van harte welkom in onze showroom in Kampen, waar onze adviseurs u graag voorzien van vrijblijvend advies. Als u een keuze heeft gemaakt, is het meestal mogelijk de aanhanger direct mee naar huis te nemen.

Contact en adresgegevens

Adresgegevens

Spotgoedkope Aanhangwagens
Teslastraat 5-7
8263 CC Kampen

Contactgegevens

T: 038 - 33 22 833
E: info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Uitgezonderd feestdagen!