De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Ongeremde aanhanger

Van het vervoeren van houtblokken voor de houtkachel tot het verhuizen van de inboedel van uw studerende kinderen: een ongeremde aanhanger is ideaal voor het transporteren van ladingen tot 750 kilo. Bekijk online het aanbod robuuste ongeremde aanhangwagens van Spotgoedkope Aanhangwagens of kom langs voor advies in onze showroom in Kampen. U kunt uw nieuwe aanhanger direct meenemen. Het enige dat u nodig heeft, is uiteraard een trekhaak!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 96

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 96

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wat is het verschil tussen een geremde en ongeremde aanhanger

Een ongeremde aanhanger heeft geen oplooprem. Er treedt geen extra remmechanisme in werking als u tijdens het autorijden remt. U remt de aanhangwagen met de remmen van uw auto. Hierom is het belangrijk om na te gaan wat het maximale trekgewicht van uw auto is, voordat u een ongeremde aanhanger gebruikt.

Ons aanbod ongeremde aanhangwagens

Door op onderstaande links te klikken, vindt u in één oogopslag onze:

Ongeremde aanhanger: laadvermogen

Een geremde aanhanger is uitgerust met een extra remmechanisme. Hierdoor kunt u met dit type aanhanger meer vracht vervoeren. De maximale hoeveelheid die de aanhanger mag vervoeren, noemen we het maximale laadvermogen. In onderstaande tabel vindt u overzichtelijk het maximale laadvermogen van geremde en ongeremde aanhangers.

Geremde of ongeremde aanhanger

Maximaal laadvermogen

Ongeremde aanhangwagen

750 kilogram

Geremde aanhangwagen

3500 kilogram

Voordelen van een ongeremde aanhanger

De ongeremde aanhanger heeft een aantal voordelen ten opzichte van een geremde aanhanger. Zo:

  • Ligt de aanschafprijs lager
  • Kunt u er eenvoudig mee achteruitrijden
  • Hoeft u geen remmen te onderhouden

Wilt u meer weten over het verschil tussen ongeremde en geremde aanhangers? Neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch via 038 - 33 22 833 of door een bericht te sturen naar info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl.

Aanhanger ongeremd huren?

In het aanbod van Spotgoedkopeaanhangwagens.nl vindt u ongeremde aanhangers in verschillende afmetingen. U kunt deze eenvoudig voor een korte periode huren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen en voorwaarden.  

Verhuur aanhangwagens

Vrijblijvend advies in onze showroom

Wilt u meer weten over een van onze ongeremde aanhangers of wilt u advies over welk type het beste bij uw auto en wensen past? Kom langs in de showroom van Spotgoedkopeaanhangwagens.nl in Kampen. We vertellen u hier graag meer over de verschillende modellen en vaak kunt u de aanhanger van uw keuze direct meenemen.

Contact en adresgegevens

Adresgegevens

Spotgoedkope Aanhangwagens
Teslastraat 5-7
8263 CC Kampen

Contactgegevens

T: 038 - 33 22 833
E: info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Uitgezonderd feestdagen!