Gesloten aanhanger

Producten 1-9 van 293

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De gesloten aanhangwagen is leverbaar in verschillende varianten: met twee wielen (enkelasser), met vier wielen (tandemasser), geremd en ongeremd. Het grote voordeel van de gesloten aanhangwagen met één as is dat deze makkelijk wendbaar is, terwijl de aanhangwagen met twee assen stabieler is. Benieuwd welke aanhanger het best bij uw wensen past? Bel ons op 038 - 33 22 833.

  • Keuze uit ruim 200 gesloten aanhangers
  • De laagsteprijsgarantie
  • 25% stapelkorting op accessoires
  • Verkoop én verhuur van aanhangwagens
  • Direct leverbaar

Ontvang nu 25% stapelkorting op gesloten aanhanger onderdelen  

Bij aankoop van een gesloten aanhangwagen ontvangt u tot wel 25% stapelkorting op aanhangeraccessoires. Hoe meer accessoires u aanschaft, hoe meer korting u ontvangt. Bij de aankoop van twee aanhanger onderdelen krijgt u bijvoorbeeld 10% korting, bij drie accessoires krijgt u 15% korting, enzovoorts. Koop bijvoorbeeld een vier meter lange spanband met korting om uw lading goed vast te zetten.

De voordelen van een gesloten aanhanger

Het grootste voordeel van een gesloten aanhangwagen is dat hij uw lading beschermt tegen weersinvloeden en diefstal. Is het niet noodzakelijk om uw lading te beveiligen? Kijk dan eens bij onze aanhangwagens. Iedere gesloten aanhangwagen is standaard voorzien van één of twee achterdeuren, waardoor de laadruimte toegankelijk is. Met een optioneel scharnierend deksel laadt u de aanhanger ook van bovenaf in. Deze dichte aanhanger leveren we met een neergaande achterklep die ook als oprijplaat fungeert. Handig voor het in- en uitladen met een hefkar!

Ik heb rijbewijs B, mag ik dan een aanhanger trekken?

U mag met het rijbewijs B iedere gesloten aanhanger tot 750 kg trekken. Indien u een zwaardere lading dan 750 kg wilt trekken, dan mag uw voertuig inclusief aanhanger en laadvermogen in totaal niet meer dan 3.500 kg bedragen. Buiten deze normen heeft u minstens een rijbewijs B+ of BE nodig.

Een gesloten aanhangwagen kopen of huren?

 Bij Spotgoedkope Aanhangwagens vindt u een grote collectie gesloten aanhangwagens die we zowel ter verkoop als verhuur aanbieden. Een dichte aanhanger kopen is een investering in duurzaam gebruik. Voor ieder doel is een gesloten aanhangwagen vindbaar. Wanneer de gesloten aanhangwagen een enkele keer nodig is, bijvoorbeeld voor een verhuizing, dan is het voordeliger om bij Spotgoedkope Aanhangwagens een gesloten aanhangwagen te huren.

Het grootste aanbod aanhangwagens van Nederland

Onderdeel van onze acht zekerheden is dat we de laagsteprijsgarantie afgeven. We zijn de goedkoopste aanhanger leverancier van Nederland en België en de omliggende landen. Dit doen we onder andere door u het verschil terug te betalen wanneer u eenzelfde dichte aanhanger elders vindt voor een lagere prijs. Door de prijsafspraken die we met fabrikanten hebben gemaakt, bieden we u de beste prijs aan, zonder dat daar verborgen kosten aan vastzitten. Bij vragen over een gesloten aanhangwagen vult u het contactformulier in en ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons.