Machinetransporter

Producten 1-9 van 58

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Machinetransporter kopen

De machinetransporter onderscheidt zich van een autotransporter of multitransporter door een kleinere oprijhoek en een zwaardere constructie van de laadvloer. Bij machines is, door een hoog eigen gewicht en massieve wielen, de puntbelasting op de bodem dan bij normale voertuigen. De machinetransporter is hier beter op berekend dan een andere aanhangwagen.

Een machinetransporter heeft meestal een lage laadvloer. Hierdoor heeft een machinetransporter een laag zwaartepunt waardoor de aanhangwagen stabiel achter het trekkende voertuig hangt.

De functionaliteit van de plateauwagen kan nog verder worden vergroot met accessoires als een voorrek, opzetborden, loofrekken of een huif. Met behulp van deze accessoires kan de inhoud van de laadbak worden vergroot en kan de lading worden beschermd.

De aanschaf van een machinetransporter

U wilt een machinetransporter kopen? Bij Spotgoedkope Aanhangwagens kunt u diverse machinetransporters met elkaar vergelijken en krijgt u altijd een onafhankelijk advies. Wij helpen u graag om de juiste machine transporter voor u te vinden.

Voldoet een standaard machinetransporter niet voor uw situatie en hebt u speciale wensen? Wij leveren ook speciaalbouw en maatwerk oplossingen.