Veetrailer

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw vee te kunnen vervoeren? Maak gebruik van onze veetrailers die speciaal ingericht zijn om groot- en kleinvee op een diervriendelijke manier naar een nieuw verblijf te brengen.

Op deze pagina vindt u onze hoogwaardige veetrailers die in diverse afmetingen beschikbaar zijn. Wilt u een veetrailer kopen of huren, vraag ons dan naar de mogelijkheden. En heeft u een aanhangwagen voor ander vervoer nodig? Bekijk dan ook onder andere onze motor aanhangers of boottrailers.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Diervriendelijk en handzaam veevervoer

Het vervoeren van vee vraagt om de nodige voorbereidingen. En uw ervaring maakt de transport een stuk handzamer. Om u zo goed mogelijk te helpen de dieren zonder stress naar een nieuwe bestemming te brengen, verkopen we veetrailers die erop ingericht zijn het vervoer zonder problemen uit te voeren.

Of u de veetrailer nodig heeft voor zakelijke of particuliere doeleinden, bij ons bent u aan het goede adres. Uw vee, groot of klein, wordt met onze trailers op een diervriendelijke manier van A naar B gebracht.

Waarom een veetrailer?

Dat doet u in een trailer gemaakt van aluminium. Zo wordt voorkomen dat uitwerpselen en modder in het materiaal trekken en kunt u de veetrailer eenvoudig reinigen. Het vee heeft gemakkelijk toegang tot de trailer doordat de laadklep volledig naar beneden kan worden geklapt. En tijdens het rijden zorgt het profiel op de vloer voor voldoende grip. Zo kunnen de dieren iedere bocht tijdens het rijden moeiteloos doorstaan.

Veetrailers van Spotgoedkope Aanhangwagens

Uw koeien, geiten, varkens of schapen vervoert u voortaan in een veetrailer van Spotgoedkope Aanhangwagens. Het ontwerp van de trailers is erop gericht het vee zonder stress en met comfort te vervoeren. U heeft keuze uit diverse afmetingen, allemaal met hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs.

Wilt u onze veetrailers in het echt bekijken, voordat u bepaalt welke uitvoering voor uw vee geschikt is? We nodigen u van harte uit in onze ruime showroom in Kampen waar ook andere aanhangwagens uitgestald staan. Bovendien profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • 7 jaar garantie op las- en constructiefouten
  • Voordelige prijzen door grootschalige inkoop
  • Heldere prijzen zonder verborgen kosten
  • Snelle levering uit eigen voorraad