Motorsteunen

Wilt u uw motor graag achter de auto meenemen, maar is het kopen van een motortrailer net te veel van het goede? Kies dan voor de oplossing die kostenbesparender is en schaf bij ons een motorsteun aan. Zeker wanneer u al een reguliere aanhangwagen heeft is het kopen van een motorsteun de perfecte keuze.

  • Verschillende formaten motorsteunen verkrijgbaar
  • Snel vanuit eigen voorraad geleverd
  • Laagsteprijsgarantie

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Steadystand motorsteunen voor de aanhangwagen

De naam zegt het eigenlijk al: met een steadystand motorsteun staat uw motor stevig op uw aanhanger. U kunt het zien als een soort wielklem waarin de band van uw motor wordt geplaatst, zodat uw motor stevig rechtop blijft staan. Uiteraard zekert u de motor vervolgens nog wel met spanbanden om hem veilig te kunnen vervoeren op uw aanhangwagen.

Aanhanger motorsteunen in verschillende varianten

Bij Spotgoedkope Aanhangwagens koopt u aanhanger motorsteunen in diverse uitvoeringen.

Vaste motorsteun

Allereerst vindt u bij ons de vaste (fixed) motorsteunen. Deze worden blijvend op de laadvloer van uw aanhanger gemonteerd. Hierbij kunt u kiezen uit twee formaten, te weten:

  • Klein: geschikt voor wielen van 10 t/m 19 inch
  • Groot: geschikt voor wielen van 15 t/m 21 inch

Uiteraard kunnen de vaste motorsteunen met behulp van gereedschap wel weer van de laadvloer verwijderd worden, indien gewenst.

Verplaatsbare motorsteun

Naast vaste motorsteunen hebben we een motorsteun die verplaatsbaar is. De verplaatsbare motorsteun is antislip, waardoor montage niet nodig is. Het gewicht van de motor houdt de steun keurig op zijn plaats. Na gebruik pakt u de motorsteun eenvoudig weer uit uw aanhanger.

Motorsteun kopen? Kies voor Spotgoedkope Aanhangwagens!

Motorsteun nodig? Kies dan voor Spotgoedkope Aanhangwagens: dé aanhanger expert van Nederland. We leveren onze motorsteunen direct uit voorraad, waardoor u uw bestelling snel in huis heeft. Voor vragen over ons assortiment kunt u gerust contact opnemen via 038 – 33 22 833.

Overige accessoires voor uw aanhanger

Bekijk ook eens onze aanhanger accessoires in de categorie: