Gesloten motoraanhanger

Op weg naar een motorvakantie of -event waarvoor u de motor op een veilige manier wilt vervoeren? Dan bieden de gesloten motoraanhangers van Spotgoedkope Aanhangwagens de oplossing. Waarom? Dat leest u op deze pagina.

Bekijk hier de diverse uitvoeringen van onze gesloten motoraanhangers of kom langs in onze showroom in Kampen. En wilt u gelijk een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veilig en betrouwbaar vervoer

U bent zuinig op uw motor en dat is zeer begrijpelijk. Het is dan ook niet verrassend dat u grondig uitzoekt welke motoraanhanger geschikt is voor het vervoer van uw tweewieler. U wilt er te allen tijde op kunnen vertrouwen dat uw motor veilig naar de plek van bestemming wordt gebracht. Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbaar transport van uw geliefde motor, en dat tegen een voordelige prijs. Kom gerust bij ons in de showroom om meer te zien van onze gesloten motoraanhangers en waarom die juist zo geschikt zijn voor het vervoeren van uw motor.

Voordelen van een gesloten motoraanhanger

Onze gesloten motoraanhangers zijn dusdanig ontworpen dat u uw motor op een betrouwbare en veilige manier kunt vervoeren. In de eerste plaats vanwege de volgende voordelen:

  • Achter de aanhanger kunt u de laadklep over de hele breedte naar beneden laten om uw motor moeiteloos naar binnen en buiten te rijden.
  • De aanhangwagen is voorzien van een betonplex bodemplaat met antislip, zodat uw motor stevig staat. Bovendien kunt u met spanbanden de constructie verstevigen.
  • Uw motor parkeert u in de wielsteun die ervoor zorgt dat motor niet van zijn plek afkomt. En wilt u de gesloten motoraanhanger voor andere doeleinden gebruiken, dan kunt u de wielsteun tijdelijk verwijderen.
  • Het belangrijkste voordeel van de gesloten motoraanhanger is dat de dichte ombouw uw motor tijdens het vervoer beschermt. Invloeden van buitenaf kunnen de motor niet aantasten.

Gesloten motoraanhangers van Spotgoedkope Aanhangwagens

Wilt u vertrouwen op veilig transport van uw motor, vervoer die dan in een van onze gesloten motoraanhangers. Tegen een voordelige prijs profiteert u van hoge kwaliteit. Bovendien geniet u als nieuwe klant van onze andere voordelen:

  • 7 jaar garantie op las- en constructiefouten
  • Voordelige prijzen door grootschalige inkoop
  • Ruime showroom in Kampen, ook geopend op zaterdag
  • Heldere prijzen zonder verborgen kosten
  • Snelle levering uit eigen voorraad

Wilt u onze open en gesloten motoraanhangers van dichtbij bekijken? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze showroom in Kampen. Daar staan ook onze andere hoogwaardige aanhangwagens voor u uitgestald.