Schaftwagen

Bijna iedereen kent de bouwplaats met schaftwagen waar de bouwvakkers en schilders hun boterhammetje eten tijdens de pauze. Toch worden er ook veel schaftwagens verkocht voor andere redenen. Zo gebruikt men de schaftwagen ook privé als mobiel kantoor aan huis, of wanneer een vaste schuur niet toegestaan is. Sporters als motorcrossers gebruiken de schafwagen als uitvalsbasis en werkplaats tijdens wedstrijden en evenementen, en verenigingen zetten de schaftwagen in als jurywagen, of gewoon om de vrijwilligers een plek te geven even een kop koffie te drinken. Kortom: ook voor particulieren en (sport)verenigingen is een schaftwagen vaak een prima oplossing!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schaftwagen kopen?

Wij begrijpen dat u bij het aanschaffen van een schaftwagen niet over een nacht ijs gaat en voordat u een bestelling plaatst zo volledig mogelijk geïnformeerd wilt zijn over de voor- en nadelen van de verschillende modellen en uitvoeringen. Direct meer informatie over een van onze schaftwagens? Via de productpagina’s kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Kampen waar u graag alles vertellen over onze schaftwagens.

Schaftwagens geschikt voor snelverkeer

De schaftwagens die u in ons assortiment vindt, zijn geschikt voor snelverkeer. Dit betekent dat u de wagen kunt voorttrekken met een gewone auto of vrachtauto en ermee op de snelweg mag rijden. Hierdoor bent u uiterst flexibel en kunt u de schaftwagen op elke door u gewenste plek (tijdelijk) neerzetten. Wel dient u uiteraard rekening te houden met het maximale trekvermogen van uw voortuig evenals het maximale aantal kilo’s dat mag trekken met uw rijbewijs.   

Inrichting van de schaftwagen

Als u een schaftwagen koopt bij Spotgoedkope Aanhangwagens, heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden op het gebied van inrichting. Zo kunt u kiezen voor:

  • Een casco schaftwagen zonder elektrische installatie
  • Een casco schaftwagen met elektrische installatie met onder andere CEE-stekkers en contactdozen
  • Een kant-en-klare volledig ingerichte schaftwagen

Kant-en-klare schaftwagen kopen?

Door te kiezen voor een schaftwagen met elektrisch installatie en inrichting, bent u verzekerd van een schaftwagen die direct klaar is voor gebruik op de werkplaats. Onze luxe, gebruiksklare schaftwagens zijn uitgerust met:

  • Een zithoek met een tafel en twee banken
  • Kastruimte
  • Koelkast, aanrecht, gootsteen en kraan
  • Verwarmingselement
  • Rolluik voor het raam

Robuuste, gebruiksvriendelijke schaftwagens

Met een chassis dat volledig gelast en thermisch verzinkt is, weet u zeker dat u kies voor kwaliteit waar u nog vele jaren van geniet. Alle onderstellen van de schaftwagens in ons aanbod zijn daarnaast uitgerust met Al-Ko- of Knott-as met 10 inch wielen en kunt u de wagen stabiliseren met behulp van de schaarsteunen die op elke hoek van het chassis zijn gemonteerd. De schaftwagen is eenvoudig te betreden met via het trapje dat op de dissel gemonteerd is.

Contact opnemen met Spotgoedkope Aanhangwagens

Heeft u een vraag over een van onze schaftwagens of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Laat het ons weten! Als u een aanvraag indient, doen we u altijd binnen vier uur een voorstel.

038 - 33 22 833    info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl