Kipper

Producten 1-9 van 295

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Met een kipper vervoert u eenvoudig en snel bulkmiddelen en bouwmaterialen. De kipper aanhangwagen beschikt over een laadbak die hydraulisch achterwaarts of zijwaarts kan worden gekanteld. Zo bespaart u veel tijd met het laden en lossen. Niet voor niets maken steeds meer bedrijven, en ook particulieren, gebruik van een kipper om zo snel mogelijk een product van A naar B te vervoeren en te lossen. Bij Spotgoedkope Aanhangwagens vindt u een uitgebreid aanbod aan kippers in alle soorten en maten.

Hoe werkt een kipper?

De laadbak van een kipper kan, afhankelijk van het type, door middel van een handmatige of elektrische pomp omhoog worden gebracht. Dat kan zowel in achterwaartse richting als in zijwaartse richting gebeuren. De lading glijdt dan van de kipwagen af en hoeft dus niet handmatig te worden gelost. Dat betekent een forse besparing van tijd.

Het grootste voordeel van een kipper ten opzichte van een normale bestel- of vrachtwagen is dan ook de flexibiliteit. U hoeft geen apart voertuig met kippende laadbak aan te schaffen en behoudt dus alle gemakken en functionaliteiten van uw normale (bestel)auto. Daar komt bij dat sommige varianten voorzien zijn van oprijplaten. Ideaal als u bijvoorbeeld een kleine graafmachine wilt vervoeren.

Een kipper op maat kopen

In een aantal gevallen volstaat een standaard aanhanger of aanhangwagen voor het transporteren van goederen, maar voor sommige beroepsgroepen is een goede kipper onmisbaar. Bent u bijvoorbeeld hovenier, stratenmaker of aannemer, dan zult u dat beamen. De eisen die aan de kipper aanhanger worden gesteld, zijn echter voor iedereen anders. Om die reden leveren wij uw kipper precies op maat. Binnen ons zeer uitgebreide assortiment vindt u varianten in verschillende afmetingen, gewichtsklassen en met hand of elektrische bediening. Kunt u toch niet vinden wat u zoekt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen u namelijk graag met het vinden van een passend exemplaar dat volledig aansluit op uw wensen.

Verschillende soorten kiepkarren

In ons assortiment vindt u verschillende kiepaanhangers, waaronder:

Kiepaanhanger met 7 jaar garantie

Ondanks dat u bij Spotgoedkope Aanhangwagens profiteert van de laagste prijs, blijft de aanschaf van een kipper een flinke investering. U wilt er daarom zeker van zijn dat u kwaliteit in huis haalt. Daarom profiteert u altijd van 7 jaar garantie op las- en constructiefouten.

Kipper te koop voor de laagste prijs

Op onze website en in onze showroom vindt u regelmatig aanbiedingen van licht verouderde modellen die nog altijd aan de hoogste eisen voldoen. Deze kippers bieden wij aan voor de allergoedkoopste prijs.

Wilt u meer weten over onze diensten en services? Neem dan contact op via 038 3322 833 of mail naar info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl. Indien gewenst stellen wij een offerte op maat voor u op.

Kom langs in onze showroom

Een tevreden klant is voor ons namelijk net zo belangrijk als het verkopen van een mooi product. Om die reden nodigen we u ook graag eerst uit in onze showroom, waar u samen met een van onze adviseurs rustig kunt rondkijken. Indien u dat wenst, staan zij u uiteraard bij met deskundig advies. Zo maakt u gegarandeerd altijd de juiste keuze.