Verkoopwagen

Producten 1-9 van 32

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is een verkoopwagen?

De verkoopwagen is een aanhangwagen die ontworpen is voor de ambulante handel. De verkoopwagen biedt een enorme flexibiliteit waarmee u uw waar op wisselende locaties aan de man kunt brengen. Met deze aanhangwagen zoekt u uw klanten op in plaats van andersom.

De verkoopwagen is niet alleen bedoeld voor het vervoer van producten maar ook als mobiel verkooppunt. Deze aanhangwagen biedt de ondernemer de mogelijkheid om met zijn koopwaar naar de klant toe te gaan. De verkoopwagen biedt de mogelijkheid om op evenementen te staan en direct klaar te staan om te kunnen verkopen.

Verkoopwagen kopen

De verkoopwagen is verkrijgbaar in enkele uitvoeringen waarbij het grootste onderscheid wordt gemaakt tussen verkoopwagens met de wielen naast de bak en verkoopwagens met de wielen onder de bak. De verkoopwagen met de wielen naast de bak heeft een lagere laadvloer waardoor u op vrijwel gelijke hoogte met uw klanten staat.

Verkoopwagens met de wielen onder de bak hebben een hogere laadvloer wat als nadeel kan hebben dat u ten opzichte van uw klanten op hoogte staat. Om deze reden zijn verkoopwagens met de wielen onder de bak ook wel uitgevoerd met inwendige wielkasten. Hierdoor wordt een lagere laadvloer gerealiseerd maar kunnen de wielkasten wel een obstakel vormen bij de inbouw van apparatuur.