Power Trailer aanhangwagens

Het in België gevestigde Power Trailer is al enkele decennia een bekende naam op het gebied van aanhangwagens. Zij produceert zowel geremde als ongeremde aanhangwagens waarbij het zwaartepunt op de ongeremde uitvoeringen ligt.
Powertrailer biedt een groot scala aan uitvoeringen waaronder bagagewagens, open bakwagens, motortrailers, gesloten aanhangwagens en verkoopwagens. De aanhangwagens van Powertrailer zijn geconstrueerd op een verzinkt frame waarbij de opbouw van de aanhangwagens meest is samengesteld uit fins betonplex of watervast verlijmde plywood panelen. De open aanhangwagens van Power Trailer zijn echter ook verkrijgbaar in een uitvoering met aluminium borden. De Power Trailer aanhangwagens kenmerken zich tevens door het feit dat zij voor het grootste deel standaard zijn uitgerust met beschermbeugels om te voorkomen dat een fietser in het geval van een aanrijding onverhoopt onder de aanhangwagen terecht zou kunnen komen.

Power Trailer werkt in haar fabriek met een klein team. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan zij ook voldoen aan de wens om een aanhangwagen speciaal op wens van de klant te bouwen of uit te rusten.

Power Trailer logo

Power Trailer aanhangwagens