Nieuws

Eduard kantelbare machinetransporter

EDUARD TRAILERS KONDIGT DE KANTELBARE MACHINETRANSPORTER AAN

Het merk Eduard staat al jaren synoniem aan sterke aanhangwagens voor de professionele gebruiker, maar is ook al enige tijd op de particuliere markt sterk in opkomst. Zij voert een complete lijn met plateauwagens, autoambulances, multitransporters en kipper waarin voor nagenoeg elke vraag vanuit de markt wel een passende aanhangwagen aangeboden kon worden.

Met de autoambulance en de multitransporter biedt Eduard Trailers uiteraard al verschillende mogelijkheden voor het vervoer van voertuigen aan, maar een echte machinetransporter ontbrak nog in het assortiment. In september van dit jaar kondigde zij echter via de sociale media aan dat zij op korte termijn haar assortiment uit gaat breiden met de Eduard kantelbare machinetransporter.

Wij zijn verheugd over deze nieuwe toevoeging aan het aanbod van Eduard aanhangwagens en hopen dat zij dit concept spoedig in productie gaan nemen en wij de Eduard kantelbare multitransporter aan u aan kunnen bieden.


Blyss Condor II plateauwagen

NU OOK BLYSS PLATEAUWAGENS EN KANTELBARE AUTOTRANSPORTERS UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Spotgoedkope Aanhangwagens verkoopt al langere tijd aanhangwagens van het Duitse merk Blyss. De open aanhangwagen type Maxx, en de motortrailers, zijn voorbeelden van Blyss aanhangwagens van die ontzettend populair zijn onder de particuliere gebruiker vanwege de zeer voordelige aanschafprijs.

Blyss biedt echter ook een programma met aanhangwagens voor de professionele gebruiker. Wij hebben hiervan bijvoorbeeld al enige tijd de autotransporter type Adam en type Jupiter in ons aanbod. Sinds kort kan Spotgoedkope Aanhangwagens echter ook plateauwagens en kantelbare autotransporters van Blyss uit voorraad leveren.

De Blyss Condor 2 plateauwagen

Plateauwagen tandemas Blyss Condor 2 330x180cm
Plateauwagen Blyss Condor 2

De Blyss Condor 2 plateauwagen

De Blyss Condor 2 plateauwagen heeft een laadbak met de ruime afmeting van 330x180cm, die standaard is voorzien van 40cm hoge lichtgewicht aluminium borden. De klepsluitingen van deze borden zijn geïntegreerd in de borden waardoor de laadbak geen uitstekende delen heeft.
De laadbak is aan de lange zijden voorzien van 3 paar sjorogen die zijn verzonken in het frame van de laadvloer. De laadvloer bestaat uit een betonplex plaat met antislip laag. De laadvloerhoogte van de Condor tandemas plateauwagen, die is voorzien van een AL-KO onderstel, bedraagt circa 70cm. Het bruto laadvermogen van de Condor 2 bedraagt 2700kg en, door het lage eigen gewicht van de aanhangwagen, heeft deze een netto laadvermogen van 2180kg.

Spotgoedkope Aanhangwagens kan ook huiven en voorrekken voor de Condor 2 plateauwagen uit voorraad leveren.

Blyss kantelbare autotransporters

Voor het vervoer van kleinere voertuigen kunnen wij nu de Blyss Daytona 1500 kantelbare autotransporter leveren. Dit is een enkelas autotransporter met een laadvloer van 362x182cm met een netto laadvermogen van 1085kg waardoor deze geschikt is voor het vervoer van kleinere auto's. Door de mogelijkheid tot kantelen is deze autotransporter ook heel makkelijk in gebruik.

Enkelas kantelbare autotransporter Blyss Daytona 1500
Enkelas kantelbare autotransporter Blyss Daytona

De Blyss Sonda 2 tandemas kantelbare autotransporter is een aanhangwagen bedoeld voor de professionele gebruiker. Met een laadvloer van 400x195cm en netto laadvermogen van 1970kg is deze aanhangwagen geschikt voor het vervoer van de gangbare auto's en bestelauto's. De kantelbare laadvloer, in combinatie met het gebruik van de meegeleverde korte oprijplaten, maakt het op en afrijden van een voertuig zeer eenvoudig. De verplaatsbare wielstoppen op de rijbanen voorkomen dat een voertuig te ver opgereden kan worden.

Kantelbare autotransporter Blyss Sonda 2
Kantelbare autotransporter Blyss Sonda 2


Achterwaartse kipper met oprijplaten Eduard Trailers

UITBREIDING VAN ONS ASSORTIMENT KIPPERS EN PLATEAUWAGENS

Achterwaartse kipper van Eduard Trailers nu ook leverbaar met oprijplaten

De kipper van Eduard Trailers was in de 3-zijdige uitvoering al langere tijd ook leverbaar met oprijplaten in een cassette onder de laadvloer. Een optie die tot op heden niet verkrijgbaar was op de achterwaartse kippers. Sinds kort is hier verandering in gekomen en zijn ook de achterwaartse kippers, met een afmeting 310 x 160 centimeter, verkrijgbaar in een uitvoering die af fabriek zijn uitgerust met oprijplaten. Deze oprijplaten zijn weggeborgen in een cassette onder de laadvloer welke toegankelijk is middels een afsluitbare klep achter de kentekenplaat.

Deze nieuwe toevoeging aan het assortiment kippers van Eduard Trailers zijn, naast een set oprijplaten, ook voorzien van kantelbare steunpoten. Deze steunpoten zijn tevens in hoogte verstelbaar en bieden extra ondersteuning bij het gebruik van de oprijplaten, of bij het kippen met een zware belading.

Nu ook plateauwagens tot en met 8 meter lang leverbaar

Plateauwagens zijn in vele afmetingen en gewichten leverbaar en bij Spotgoedkope Aanhangwagens kon u altijd al een groot assortiment plateauwagens vinden. Met afmetingen van 260x150 centimeter tot en met 610x248 centimeter, en vele afmetingen daar tussen in, was er voor elke toepassing wel een geschikte plateauwagen verkrijgbaar. Wij kregen echter steeds vaker de vraag naar nog langere plateauwagens en zijn daarom op zoek gegaan naar een aanhangwagen die aan die vraag zou kunnen voldoen. Wij hebben in de plateauwagens van Twins Trailers, met een laadbak van 807 x 227 centimeter, een aanhangwagen gevonden die aan deze vraag kan voldoen. Deze 8 meter lange plateauwagen is leverbaar als tandemasser of als tridemasser (3 asser).

De plateauwagen van Twins Trailers is voorzien van aluminium laadborden rondom die geheel neerklapbaar en afneembaar zijn. De laadvloer is rondom voorzien van sjorogen en er bevinden zich ook touwhaken onder de laadbak. Uiteraard zijn er ook voor deze grote plateauwagen vele extra opties verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld een huif.


Speciaalbouw-aanhangwagen-met-rolluiken

OOK VOOR SPECIAALBOUW AANHANGWAGENS KUNT U BIJ SPOTGOEDKOPE AANHANGWAGENS TERECHT

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in vele standaard afmetingen en uitvoeringen. Daarnaast zijn voor veel aanhangwagens ook diverse extra opties en accessoires beschikbaar om een aanhangwagen nog verder uit te rusten voor een bepaalde toepassing. Toch kan het voorkomen dat u een aanhangwagen nodig hebt met bepaalde specificaties die niet in het standaard leveringsprogramma zitten. U kunt daarbij denken aan hele eenvoudige zaken als verkoopwagens, marktwagens, patatwagens waarin u bijvoorbeeld een extra deur of klep nodig bent, tot en met wagens met een geheel nieuwe opbouw of inrichting. In dat geval kunt u er voor kiezen om speciaal een aanhangwagen naar uw wensen op maat te laten maken.

Een speciaalbouw aanhangwagen ontwerpen

Spotgoedkope Aanhangwagens is niet alleen sterk in verkoop en onderhoud van standaard aanhangwagens. Ook voor speciaalbouw aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u een aanhangwagen speciaal naar uw wensen wilt laten bouwen gaan wij met u aan tafel zitten om samen door te nemen wat uw wensen en eisen zijn. Nadat wij duidelijk voor ogen hebben wat uw wensen zijn en hoe uw aanhangwagen er uit moet komen te zien gaan wij met ons productieteam aan de slag om, binnen de wettelijke eisen, voor u een ontwerp te maken. Nadat u het ontwerp hebt bekeken en dit uw goedkeuring heeft gekregen gaan wij aan de slag om uw speciaalbouw aanhangwagen te bouwen.

Is een speciaalbouw aanhangwagen duur?

Een aanhangwagen die speciaal naar uw wensen wordt hoeft niet duur te zijn. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van uw wensen en eisen. Indien u al geholpen bent met een kleine aanpassing aan bijvoorbeeld een gesloten aanhangwagen uit het standaard leverbare assortiment hoeft speciaalbouw niet duur te zijn. Als u een speciaalbouw aanhangwagen zoekt kunt u altijd contact met ons opnemen om uw wensen eens door te nemen. U ontvangt bij speciaalbouw altijd een vrijblijvende offerte voordat wij de aanhangwagen voor u gaan bouwen.

Door onze jarenlange ervaring met aanhangwagens, en wij graag met de klant meedenken, kunnen wij vrijwel altijd de juiste aanhangwagen voor u ontwerpen. Ons productieteam bestaat uit ervaren medewerkers met de benodigde vakkennis die, in nauwe samenwerking met leveranciers en fabrikanten, graag uw speciaalbouw aanhangwagen voor u gaan bouwen.


Optionele loofrekken voor Blyss Maxx B aanhangwagen

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: ACCESSOIRES EN ONDERDELEN VOOR DE BLYSS MAXX AANHANGWAGEN

In ons uitgebreide assortiment vindt u ook aanhangwagens van het merk Blyss. Het betreft hier een fabrikant die zonder problemen de vergelijking met gevestigde merknamen in de aanhangwagen wereld aan kan, maar in de meeste gevallen voordeliger op de markt is. Blyss maakt bij de productie van haar aanhangwagens echter wel gebruik van dezelfde hoogstaande materialen en onderdelen als de bekende fabrikanten.

Het aanhangwagen type Maxx van Blyss is een model dat veel mensen aanspreekt door de vele pluspunten die deze aanhangwagen biedt. De Maxx is een robuuste enkelas aanhangwagen met een bruto laadvermogen van 750 kilogram. Deze aanhanger is ongeremd wat betekent dat deze met alleen rijbewijs B gereden mag worden en men dus niet over het B/E aanhangwagenrijbewijs hoeft te beschikken. De Maxx heeft een geringe afmeting van 204 x 110 centimeter (121 cm bij de Maxx B) met daarbij ook een laag eigen gewicht. Hierdoor neemt deze aanhangwagen weinig ruimte in beslag en kan deze zelfs rechtstandig gestald worden. Het lage eigen gewicht betekent ook dat de Maxx een hoog netto laadvermogen van circa 615 tot 630 kilogram kent, wat voor een dergelijke aanhangwagen behoorlijk te noemen is. De Maxx is daarbij ook voorzien van een onderhoudsvrije AL-KO as waardoor de aanhangwagen ook zeker wat verduren kan.

Nu is de Blyss Maxx, en de 10 centimeter bredere Maxx B, een voordelige aanhangwagen die veel waar voor zijn geld biedt. Sinds kort leveren wij echter ook diverse extra onderdelen en accessoires die de Maxx helemaal tot een veelzijdige aanhangwagen kunnen maken. Zo kan de Maxx B bijvoorbeeld worden uitgerust met loofrekken of opzetborden. Hiermee wordt de laadbak met circa 39 centimeter verhoogd waardoor het laadvolume wordt vergroot.

Om de lading van de Blyss Maxx te beschermen kan deze ook worden voorzien van een vlakzeil of huif. Met een vlakzeil wordt de laadbak op eenvoudige wijze volledig afgedekt ,en kan bij de Maxx B ook worden gebruikt in combinatie met opzetborden. Met de montage van een huif wordt niet alleen de lading beschermd, maar wordt tevens het laadvolume van de aanhangwagen met circa 70 centimeter extra hoogte vergroot.

Klik hier voor de prijzen van de Blyss Maxx en Maxx B aanhangwagens.


Nieuwe lesaanhangwagen voor rijopleiding E achter B

DE NIEUWE LESAANHANGWAGENS VAN SPOTGOEDKOPE AANHANGWAGENS ZIJN KLAAR!

Een speciaal soort aanhangwagen is de lesaanhangwagen. Deze aanhangwagen wordt, vanwege zijn specifieke afmetingen, gebruikt door rijscholen om leerlingen op te leiden voor het B/E rijbewijs. Met dit zogenaamde aanhangwagenrijbewijs mag er met alle soorten aanhangwagens tot maximaal 3500 kilogram achter de personen- of bestelauto gereden worden.

Wij zijn blij om u te kunnen berichten dat we inmiddels de nieuwste uitvoering lesaanhangwagen klaar hebben en uit kunnen leveren. Onze nieuwste lesaanhanger voldoet aan alle eisen van het CBR, en mag dus ook bij het afnemen van praktijkexamens gebruikt worden.

Onze lesaanhangwagens zijn beduidend goedkoper dan aanhangwagens die de meeste concurrenten als lesaanhangwagen aanbieden. Met onze lesaanhangers kunnen dus meer rijschoolhouders een rijopleiding E achter B aan gaan bieden.

Lees hier een uitgebreid informatief artikel over lesaanhangwagens.