Motoraanhanger

Producten 1-9 van 44

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De motortrailer of motortransporter is een aanhangwagen die speciaal gebouwd is voor het vervoer van een motor of meerdere tweewielers. Er bestaan motortrailers die specifiek gemaakt zijn voor het vervoer van één, twee of zelfs drie motoren, afhankelijk van de afmeting van de motoren. Met behulp van een motortrailer kunt u uw motor ook achter de auto meenemen met vakantie, clubmeetings of andere motorevenementen.

Motortrailer te koop met of zonder oprijplaat

De motortrailer beschikt standaard over één of twee oprijplaten voor het op de aanhangwagen rijden van de motorfiets. Er bestaan echter ook zakbare aanhangwagens waarbij de laadvloer tot op de grond kan zakken en er dus helemaal geen oprijplaat meer nodig is bij het oprijden van de motorfiets.

Geremde en ongeremde motoraanhangers

De motortrailer is leverbaar als ongeremde aanhangwagen die u zonder speciaal aanhangwagenrijbewijs BE mag rijden, mits het trekkend voertuig het gewicht ook ongeremd mag trekken. Wij kunnen ook geremde motortrailers leveren waarop u wat meer gewicht mag plaatsen maar waarvoor u dus wel over het aanhangwagenrijbewijs BE moet beschikken.

Ook geschikt voor scooters en brommers

Een motoraanhanger is zeer veelzijdig en tevens geschikt voor het vervoeren van scooters, crossmotors, brommers en quads. Wel dient u rekening te houden met de afstelling van de motorsteunen. Aangezien een scooter of een quad een ander formaat heeft dan een motor, moeten de steunen anders worden afgesteld om een veilige manier van transport te garanderen. Onze medewerkers helpen u graag met de juiste afstelling.

Motoraanhanger huren per dag

Wilt u online een motoraanhanger kopen of huren? Naast motor trailers die u kunt kopen bieden wij ook verschillende motortrailers aan die u kunt huren. Al vanaf € 18,15 per dag beschikt u over een robuuste trailer met een minimale draagkracht van 750kg.

Accessoires voor uw motortrailer

Maak uw motoraanhanger compleet met handige accessoires, zoals spanbanden, reservewielen en motorsteunen. Zo maakt u het vervoeren van uw motor, scooter of brommer nóg eenvoudiger.

Kom langs in onze showroom

Om de verschillende soorten motortrailers en aluminium aanhangers te bekijken, bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Kampen. Hier kunt u alle modellen eerst testen voordat u tot aanschaf overgaat. Onze ervaren adviseurs geven antwoord op al uw vragen en denken met u mee. Wij zijn op doordeweekse dagen geopend van 09:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur.

Mocht u vooraf al vragen hebben, dan kunt u ons telefonisch bereiken via 038 332 2833 of per e-mail via info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl.