Kielboottrailer

Kielboottrailer kopen? Met behulp van een kielboottrailer vervoert u uw zeilboot met vaste kiel veilig achter uw auto. Een geschikte kielboottrailer is niet alleen veilig, maar voorkomt ook schade aan de romp van uw boot.

  • Laagsteprijsgarantie dankzij grootschalige inkoop
  • Prijzen inclusief 21% btw: nooit verborgen kosten
  • Snel geleverd vanuit eigen voorraad
  • Bestel online of bezoek onze showroom in Kampen

Producten 1-9 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kielboottrailers in verschillende soorten en maten

Bij de keuze van een kielboottrailer dient u rekening te houden met een aantal belangrijke aspecten. De belangrijkste hiervan zijn ongetwijfeld het formaat en het draagvermogen. Bij Spotgoedkope Aanhangwagens hebben we kielboottrailers in verschillende soorten en maten. We hebben dan ook varianten voor de wat compactere kielboten, maar ook voor het grotere werk bieden we de juiste trailers. Onze meest robuuste kielboottrailers bieden plaats aan kielboten van wel 10 meter lang en hebben een draagvermogen van maar liefst 3500 kg.

Kielhoogte van de kielboottrailer

Ook de kielhoogte van uw boot is een belangrijk gegeven bij de keuze voor een bepaalde kielboottrailer. Verwar de kielhoogte niet met de diepgang van uw boot: de diepgang wordt namelijk gemeten vanaf de waterlijn en varieert bovendien door hoe zwaar de boot beladen is. De hoogte (of diepte) van de kiel is dus een stuk betrouwbaarder.

Draagvermogen van de kielboottrailer

Een ander belangrijk punt bij het kopen van een kielboottrailer is het draagvermogen, soms ook wel de waterverplaatsing genoemd. De waterverplaatsing van uw boot komt namelijk overeen met het eigen gewicht. Zorg er dus voor dat u het gewicht van uw kielboot weet en houd hierbij rekening met eventuele spullen die op de boot achterblijven tijdens het vervoeren.

Kielboottrailer formaat

Last but not least is natuurlijk ook het formaat van de trailer van belang. Ga na wat de afmetingen van uw kielboot zijn en bepaal aan de hand hiervan welk formaat kielboottrailer u nodig heeft. Als stelregel geldt vaak: de trailer mag maximaal 40 cm smaller en 50 cm korter zijn dan uw boot.

Klantenservice

Hulp nodig bij het kopen van een kielboottrailer? Voorzie ons dan van de specificaties van uw boot, zodat we samen met u naar een geschikt exemplaar kunnen zoeken. Onze specialisten staan voor u klaar, zowel telefonisch via 038 - 33 22 833 als fysiek in onze showroom.

De boottrailer specialist bij uitstek

Zoekt u geen kielboottrailer, maar een ander soort boottrailer? U vindt bij ons ook een uitgebreid aanbod aan: