Multitransporter

Voor nagenoeg iedere klus is de multitransporter een uitermate geschikte hulpmiddel. Van het vervoeren van een minikraan tot een grote hoeveelheid hout, probleemloos brengt u voortaan uw vervoer van A naar B.

Ontdek de voordelen van onze multitransporter en bepaal welke uitvoering u nodig heeft. Heeft u vragen of wilt u meteen een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.

Producten 1-9 van 598

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Voordelen van de multitransporter

De multitransporter heeft veel weg van een plateauwagen en een autoambulance. U ondervindt dan ook dat deze aanhanger allerlei voordelen heeft die het transport van grote en zware goederen enorm vergemakkelijkt. Het grootste voordeel zit 'm al in de naam, namelijk de multifunctionaliteit van deze aanhangwagen. Wat de andere voordelen zijn, dat leest u hier:

  • Een grote laadbak. De wielen bevinden zich onder de laadbak waardoor u van alle kanten met gemak de multitransporter kunt inladen.
  • U kunt de aluminium borden aan de zijkanten eenvoudig naar beneden klappen, zodat u met een vorkheftruck uw lading kunt laden en lossen.
  • Onze multitransporters zijn standaard uitgerust met een kabellier op liersteun en oprijplaten. Deze zijn netjes weggewerkt in een cassette onder de laadvloer. Wanneer u de oprijplaten nodig heeft, haalt u ze in één beweging tevoorschijn. En heeft u ze niet nodig, dan liggen ze u niet in de weg.

Diverse uitvoeringen

Bent u op zoek naar een multitransporter om voertuigen te vervoeren of heeft u een aanhanger nodig voor het transport van kleinere goederen? In ons assortiment vindt u diverse uitvoeringen van de multitransporter.

U heeft keuze uit bovengenoemde aanhangwagens die beschikbaar zijn in enkelasser of tandemasser, in diverse afmetingen en met verschillende laadhoogtes. Uit ons brede aanbod aan multitransporters vindt u dus altijd de uitvoering die u nodig heeft.

Multitransporters te koop bij Spotgoedkope Aanhangwagens

Maak het uzelf gemakkelijk met een multitransporter van Spotgoedkope Aanhangwagens, een effectieve oplossing voor het vervoer van grote en kleine goederen. Bij ons profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

  • 7 jaar garantie op las- en constructiefouten
  • Voordelige prijzen door grootschalige inkoop
  • Ruime showroom in Kampen, ook geopend op zaterdag
  • Heldere prijzen zonder verborgen kosten
  • Snelle levering uit eigen voorraad

Kom bij ons langs om onze multitransporters te bekijken of vraag direct een offerte aan. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.