Autoambulance

Producten 1-9 van 215

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De autoambulance gebruikt u voor het transporteren van auto’s en bestelwagens. Zo kunt u de autoambulance gebruiken voor het verplaatsen van een defecte auto of voor het vervoeren van uw sportwagen wanneer u actief bent in de rallycross. Bij Spotgoedkope Aanhangwagens kiest u uit een breed assortiment betrouwbare en stevige autotransporters tegen de laagste prijs.

Verschillende soorten autoambulances kopen

Onze autoambulances zijn standaard uitgerust met oprijplaten en een kabellier. U kunt daarnaast kiezen voor een variant met wielen naast de bak, of juist onder de bak – afhankelijk van wat u nodig heeft in uw situatie. Bij de uitvoering met wielen naast de bak is de laadvloerhoogte en daarmee de oprijhoek bijvoorbeeld lager. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook kantelbare autotransporters.

Hydraulische functie

Om het oprijden van de auto zo eenvoudig en soepel mogelijk te laten verlopen, zijn de meeste autoambulances van een aantal gemakken voorzien. Met name de kantelbare variant maakt u het leven makkelijk. Bij dit exemplaar kan de laadbak hydraulisch worden gekanteld, waardoor de oprijhoek minimaal wordt en in sommige gevallen zelfs geen gebruik meer gemaakt hoeft te worden van oprijplaten.

Autoambulance gesloten bodemplaat

U kunt daarnaast kiezen voor extra bescherming aan de onderkant. In dat geval is een autotransporter met een gesloten bodemplaat voor u de juiste keuze. In de meeste gevallen zijn de transporters uitgerust met een kabellier, waarmee voertuigen eenvoudig op de autotransporter gelierd kunnen worden. En is dat niet het geval, dan kunnen wij deze extra optie uiteraard alsnog leveren.

Voordelig een autoambulance huren

Veel van onze klanten houden zich niet dagelijks bezig met autotransport en hebben dus ook geen baat bij het kopen van een autoambulance. In dat geval is het verstandig om een ambulance te huren. U bent dan verzekerd van een professionele aanhanger, zonder dat u meteen de hoofdprijs betaalt. Vanaf € 48,40 per dag huurt u bij ons al een stevige autoambulance.

Eduard 2000kg autotransporter

Zo huurt u bijvoorbeeld eenvoudig de Eduard 2000kg transporter met een laadvermogen van 2000 kilo. De afmetingen van de laadvloer zijn 406 bij 200 centimeter, waardoor vrijwel iedere normale personenauto kan worden vervoerd. De Eduard autoambulance is uitgerust met een kabellier en twee oprijplaten en is per dagdeel te huren. Ideaal als u de auto over een kleine afstand moet vervoeren en dus snel uit en thuis bent.

Speciaalbouw

Wij leveren ook speciaalbouw autotransporters, die volledig naar uw wensen en inzicht worden opgebouwd. Daarbij kunnen we gebruikmaken van de vele accessoires uit ons zeer uitgebreide assortiment. Ook bij de speciaalbouw bent u verzekerd van de laagste prijs en 7 jaar garantie op las- en constructiefouten.

Bezoek onze showroom in Kampen

Om het maken van uw keuze gemakkelijker te maken, nodigen wij u graag uit in onze showroom in Kampen. Hier kunt u rustig alle modellen bekijken onder het genot van een kopje koffie. Mocht u een vraag hebben of meer informatie wensen, dan zijn onze ervaren adviseurs u graag van dienst.

Voor vragen over autoambulances kopen of huren kunt u contact met ons opnemen via 038 3322 833 of via info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl.