Autoambulance

Bent u op zoek naar een krachtige aanhangwagen waarmee u eenvoudig auto’s kunt vervoeren? Of u nu regelmatig of af en toe een wagen moet transporteren, een autotransporter van Spotgoedkope Aanhangwagens maakt deze klus voor u een stuk gemakkelijker.

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan autotransporters waarmee u uw auto of die van een klant probleemloos vervoert. Ideaal wanneer u actief bent in de rallycross of eigenaar bent van een autogarage. Heeft u een motorvoertuig met twee wielen dat u wilt vervoeren, bekijk dan onze motor aanhangers.

Producten 1-9 van 243

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Veilig vervoer van uw auto

Wanneer u een auto wilt vervoeren omdat die pech heeft of bedoeld is voor een race die eraan zit te komen, dan wilt u erop vertrouwen dat dit veilig gebeurt. Het betreft hier kostbaar en zwaar vervoer, dus onderweg wilt u geen risico’s lopen. En bij aankomst wilt u niet dat de rit schade heeft veroorzaakt bij het voertuig.

Met onze autotransporters kunt u er zeker van zijn dat dit probleemloos gebeurt. De constructie zorgt dat uw auto stevig op het plateau staat en dat u die er eenvoudig op en af rijdt. En met aanvullende accessoires als spanbanden brengt u extra stevigheid aan. Wilt u de autotransporter eenmalig of tijdelijk gebruiken? Naast kopen heeft u bij ons ook de mogelijkheid een autotransporter te huren.

Autotransporters in diverse uitvoeringen

We hebben een rijk assortiment met autotransporters in diverse uitvoeringen. Afhankelijk van de auto die u wilt vervoeren en aanvullende behoeften die u heeft, kunt u bij ons kiezen uit de volgende modellen:

  • Open of gesloten laadvloer met wielen onder de bak.
  • Open of gesloten laadvloer met wielen naast de bak. Dit model heeft een lager zwaartepunt en is daardoor gemakkelijker te besturen.
  • De kantelbare autotransporter. Met de hydraulische bediening kunt u de laadbak kantelen om de oprijhoek te verkleinen. In sommige gevallen zijn oprijplaten zelfs niet meer nodig.

Een autotransporter kopen bij Spotgoedkope Aanhangwagens

Uw zoektocht naar een autotransporter eindigt bij Spotgoedkope Aanhangwagens. Bij ons vindt u hoogwaardige modellen waarmee u zorgeloos uw voertuig kunt vervoeren. Dat niet alleen, ook onze service is van hoge kwaliteit:

  • 7 jaar garantie op las- en constructiefouten
  • Voordelige prijzen door grootschalige inkoop
  • Ruime showroom in Kampen, ook geopend op zaterdag
  • Heldere prijzen zonder verborgen kosten
  • Snelle levering uit eigen voorraad

Heeft u een autotransporter gevonden die voldoet aan uw wensen? Kom gerust langs in onze showroom in Kampen om het model van dichtbij te bekijken en uit te testen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. En heeft u nog vragen, schroom niet om die meteen te stellen.