HUMBAUR aanhangwagens

Het, in Duitsland gevestigde, bedrijf Humbaur is al ruim drie decennia een toonaangevende fabrikant van kwaliteits aanhangwagens in Europa. Het bedrijf bestaat al sinds de vijftiger jaren van de vorige eeuw maar heeft halverwege de jaren '80 volledig gericht op de fabricage van aanhangwagens voor zowel particulier als professioneel gebruik.

Humbaur staat voor innovatie op het gebied van aanhangwagens. Bij de altijd doorgaande ontwikkeling van haar aanhangwagens luistert Humbaur naar de ervaringen van de mensen die met hun aanhangwagens werken. Hierdoor weet men bij Humbaur dan ook welke eisen een aanhangwagen moet voldoen en hoe deze het grootste gebruiksgemak oplevert.

Humbaur logo

Humbaur aanhangwagens

Alle aanhangwagens van Humbaur worden op één locatie gefabriceerd wat zorg draagt voor een samenwerking tussen ontwikkeling en productie. Bij de productie van haar aanhangwagens maakt Humbaur niet alleen gebruik van de modernste technieken, maar gebruikt zij ook alleen kwalitatief hoogstaande materialen. Aanhangwagens van Humbaur kenmerken zich daarbij dan ook door de nauwkeurigheid in afmetingen, een stabiele wegligging en gladde oppervlakken.

Humbaur aanhangwagens zijn standaard al goed uitgerust maar door een groot aanbod van optionele accessoires kunnen deze aanhangwagens nog verder afgestemd worden naar de wens van de gebruikers. Met een programma van honderden modellen aanhangwagens heeft Humbaur voor elke vorm van gebruik wel een passende aanhangwagen.

Humbaur Gold Partner dealer certificaat

Humbaur Gold Partner 2016

Wij zijn er trots op dat wij ook in 2016 als dealer van Humbaur aanhangwagens zijn erkend met het Gold Partner certificaat van Humbaur. Wij zijn ook blij om u als klant ook de keuze uit het uitgebreide assortiment van Humbaur aanhangwagens aan te kunnen bieden.