De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhangwagens

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 240

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 240

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gesloten aanhangwagens

De gesloten aanhangwagen, van oudsher ook wel bekend als marktwagen, is leverbaar in diverse uitvoeringen. Zo is deze aanhangwagen leverbaar met de wielen naast de bak of met de wielen onder de bak, zowel als enkel- en tandemasser. De gesloten aanhangwagen met wielen naast de bak heeft als groot voordeel dat deze een lager zwaartepunt heeft terwijl de aanhangwagen met wielen onder de bak een groter laadoppervlak heeft .

 

De gesloten aanhangwagen is standaard voorzien van één of twee achterdeuren waardoor er altijd een goede toegang tot de laadruimte is. Optioneel kan deze aanhangwagen ook met een zijdeur worden uitgevoerd waardoor de lading ook van vooraf bereikbaar is. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in plaats van een achterdeur te kiezen voor een neergaande achterklep die ook als oprijplaat gebruikt kan worden. Hiermee wordt de functionaliteit van een gesloten aanhangwagen nog verder vergroot omdat rollend materieel zo eenvoudig in de aanhangwagen geladen kan worden.

 

De achterdeuren van de gesloten aanhangwagen beiden ook de mogelijkheid om deze degelijk af te sluiten zodat de laadruimte niet alleen bescherming biedt tegen weersinvloeden, maar ook niet toegankelijk is voor derden.

 

Een gesloten aanhangwagen kopen of huren?

 

Bij Spotgoedkope Aanhangwagens vindt u een grote collectie gesloten aanhangwagens. Wilt u een gesloten aanhangwagen kopen? Dan vindt u bij ons zeker de juiste gesloten aanhangwagen voor uw doel. Bent u slechts sporadisch een gesloten aanhangwagen nodig, bijvoorbeeld voor een verhuizing? Bij Spotgoedkope Aanhangwagens kunt u ook terecht om een gesloten aanhangwagen huren.