Kalf Trailers boottrailers

De naam van Kalf Trailers staat al jaren synoniem voor robuuste boottrailers. Dit Nederlandse bedrijf bouwt een compleet scala aan boottrailers die, via haar dealernetwerk, over de gehele wereld worden afgezet. 

De boottrailers van Kalf Trailers kennen een basis lijn, welke bestaat uit een serie standaard boottrailers, en een luxe lijn welke bestaat uit boottrailers die meer mogelijkheden bieden om de trailer helemaal op uw vaartuig af te stemmen. Kalf hanteert echter wel voor al haar boottrailers dezelfde kwaliteitsnormen wat wil zeggen dat alle boottrailers compleet uit verzinkt staal worden vervaardigd en alleen onderdelen van de de beste kwaliteit worden gebruikt terwijl het eigen gewicht zo laag mogelijk wordt gehouden.

Kalf Trailers logo

Kalf boottrailers

Er bestaat, zooals u zich voor kunt stellen, een grote diversiteit aan bootrailers voor de verschillende typen vaartuig. Om het aanbod van boottrailers zo compleet en overzichtelijk mogelijk te kunnen presenteren hebben wij de boottrailers onderverdeeld in enkele subcategorieën. Met behulp van onderstaande links kunt u direct doorgaan naar de leverbare boottrailers voor uw boot.