De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Plateauwagens

Plateauwagens

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 300

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 300

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Plateauwagens

De plateauwagen is een aanhangwagen met de wielen onder de bak. Hierdoor kunnen bij deze aanhangwagen alle borden van de laadbak neergeklapt worden om zo toegang te krijgen tot de volledig vlakke laadvloer. De rondom neerklapbare laadborden bieden daarbij ook de mogelijkheid om de laadvloer van alle zijdes met een heftruck te kunnen beladen.

 

De volledig vlakke laadvloer van de plateauwagen bestaat uit watervast betonplex met een antislip laag. Binnenin de laadbak bevinden zich verzonken bindogen waarmee de lading vastgezet kan worden zonder dat hiervoor spanbanden over de laadborden gespannen hoeven te worden.

 

De functionaliteit van de plateauwagen kan nog verder worden vergroot met accessoires als een voorrek, opzetborden, loofrekken of een huif. Met behulp van deze accessoires kan de inhoud van de laadbak worden vergroot en kan de lading worden beschermd.

 

Een plateauwagen kopen

 

De professionele gebruiker zal in de meeste gevallen voor een plateauwagen kiezen bij de aanschaf van een nieuwe aanhangwagen. Tegenwoordig kiezen er echter ook steeds meer particulieren voor om een plateauwagen te kopen vanwege de voordelen die dit type aanhangwagen biedt ten opzichte van een bakwagen. Plateauwagens zijn verkrijgbaar in afmetingen van 2,60 meter tot ruim 6 meter lengte en een totaalgewicht tot 3500kg. Er is dus ook een plateauwagen voor u! Bij Spotgoedkope Aanhangwagens kunnen wij de meeste plateauwagens direct uit voorraad leveren.