Spanbanden

Spotgoedkope Aanhangwagens is niet alleen de aangewezen expert voor aanhangwagens en trailers, u vindt bij ons ook een uitgebreid aanbod aanhanger accessoires. In deze categorie treft u onder meer spanbanden aan: een onmisbaar hulpmiddel wanneer u spullen vervoert met uw aanhanger. U koopt uw spanbanden bij ons omdat:

  • we de spanbanden razendsnel vanuit eigen voorraad leveren;
  • u in onze webshop diverse soorten spanbanden vindt;
  • we laagsteprijsgarantie bieden.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aanhanger spanbanden in verschillende soorten en maten

In onze webshop vindt u verschillende soorten spanbanden. Namelijk:

  • Universele spanbanden
  • Motor spanbanden
  • Auto spanbanden

Elk soort lading vereist weer een andere manier van vastzetten op uw aanhanger. Wilt u weten welke soort spanband u nodig heeft? Hieronder geven we een korte uitleg van de verschillende soorten.

Universele spanbanden

Onze universele spanbanden hebben een losse ratel en zijn verkrijgbaar in een 2-tons en 4-tons variant. De 2-tons spanbanden lenen zich perfect voor het vastzetten van scooters en motoren. Voor het zwaardere werk, zoals boten, adviseren we om de 4-tons spanbanden te gebruiken. Door middel van de stalen haak bent u verzekerd van een veilige en eenvoudige bevestiging.

Motor spanbanden

Voor het veilig vervoeren van motoren hebben we de zogenoemde TyreFix motorspanbanden. Deze zijn eenvoudig over het achterwiel van de motor heen te leggen om de motorfiets vervolgens vast te zetten. Dankzij de plaatsing direct over het achterwiel kan de motor niet loskomen als de schokdemping van de motorfiets in werking treedt tijdens het vervoeren.

Auto spanbanden

Ook voor het transport van auto’s hebben we specifieke spanbanden. Deze auto spanbanden zorgen voor een stevige bevestiging van uw auto via de banden of velgen. Dit is niet alleen uiterst veilig, maar u heeft hierbij ook geen kans op beschadiging van het voertuig.

Spanbanden bestellen bij Spotgoedkope Aanhangwagens

Op zoek naar goedkope spanbanden voor uw aanhanger? Bestel ze dan eenvoudig online bij Spotgoedkope Aanhangwagens. Kunnen we u helpen bij het kiezen van de juiste soort? Onze specialisten helpen u graag. U bereikt ons via 038 – 33 22 833.

Uitgebreid assortiment aanhanger accessoires

Bekijk ook eens onze aanhanger accessoires in de onderstaande categorieën: