Gaasnetten

Gaasnetten, ook wel eens meshnetten genoemd, zijn onmisbaar voor het vastzetten van de lading in uw aanhanger. In de webshop van Spotgoedkope Aanhangwagens vindt u gaasnetten in verschillende afmetingen, geschikt voor ieder formaat aanhanger.

  • Gaasnetten met laagsteprijsgarantie
  • Snel vanuit eigen voorraad geleverd
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom een aanhangwagennet kopen?

Wanneer u een aanhanger vervoert, dan bent u verplicht de lading goed vast te zetten, zodat deze onmogelijk van de aanhanger af kan vallen. Veel mensen gebruiken hiervoor stukken touw, maar dit is af te raden en trekt altijd de aandacht bij controles. Kiezen voor een gaasnet is veel makkelijker en veiliger. Een fijnmazig gaasnet is vooral nuttig wanneer u zand, zaagsel of een ander product vervoert dat makkelijk weg kan waaien.

Aanhangwagennetten in diverse afmetingen

Onze fijnmazige aanhangwagennetten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor er een geschikt exemplaar is voor ieder aanhangwagenformaat. Zo hebben we:

Vervoert u bijvoorbeeld snoeiafval, brandhout of ander materiaal dat minder fijn is? Neem dan eens een kijkje bij onze bagagenetten.

Meer informatie nodig over onze aanhangwagennetten?

Bij Spotgoedkope Aanhangwagens vindt u een ruim aanbod aanhangwagennetten van professionele kwaliteit. Kunnen we u helpen bij het selecteren van de ideale variant of kunnen we u meer vertellen over de verschillende toepassingen van deze netten? Neem dan gerust telefonisch contact op via 038 – 33 22 833.

Specialist op het gebied van aanhanger accessoires

In onze webshop koopt u ook tal van andere aanhanger accessoires. Niet alleen producten voor het veilig vervoeren van uw lading, maar bijvoorbeeld ook: