Rubberboottrailer

Wanneer u veel plezier beleeft aan uw rubberboot en er zuinig op bent, dan vervoert u hem met een betrouwbare rubberboottrailer van Spotgoedkope Aanhangwagens. Bestellen bij ons, betekent profiteren van de onderstaande voordelen:

  • Rubberboottrailers in diverse afmetingen
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Snel vanuit eigen voorraad geleverd
  • Uitgebreide showroom in Kampen

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom een rubberboottrailer?

Met onze rubberboottrailers vervoert u uw rubberboot op juiste wijze, zelfs over langere afstanden. Door de specifieke vorm en de vaak kwetsbare bodem van een rubberboot voldoet een reguliere boottrailer niet en heeft u dus een rubberboottrailer nodig. Zo weet u zeker dat uw boot adequaat vervoerd kan worden en niet beschadigt tijdens het transport. Door de rollen aan de zijkant van de rubberboottrailer krijgen de tubes van de rubberboot extra goede ondersteuning. Voor een RIB boot heeft u overigens een andere trailer nodig, dit in verband met het iets diepere onderschip.

Compleet uitgeruste rubberboottrailers

De kwalitatief hoogwaardige rubberboottrailers die we aanbieden zijn uitgerust met alle benodigde handigheden. Zo zijn ze voorzien van het rubberbootpakket, bestaande uit 4 trompet tube steunen, 2 rubberen kielrollen, 2 spiegelsteunen en een T1200 bandlier. Ook hebben ze standaard een neuswiel, 4 sjorogen, kunststof spatborden, een 13-polige stekkerhouder en meer. Bekijk de productpagina’s als u benieuwd bent naar de exacte specificaties van onze verschillende modellen.

Voor elke boot de juiste trailer

Vanzelfsprekend zijn onze rubberboottrailers verkrijgbaar in diverse soorten en maten. U heeft voldoende keuze op het gebied van breedte, lengte en laadvermogen. Kunnen we u hierbij adviseren of bent u op zoek naar maatwerk? Neem dan contact op via info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl of bel 038 – 33 22 833. Onze specialisten zijn u met genoegen van dienst.

Bekijk ook eens

Bij Spotgoedkope Aanhangwagens vindt u boottrailers in verschillende soorten en maten. Ook voor de onderstaande trailers zijn we de aangewezen specialist: