Twins Trailers aanhangwagens

Het Belgische bedrijf Twin Arc is in de jaren '90 begonnen met de productie van zware constructies voor de industrie. Na enige tijd werd daarnaast begonnen met de productie van aanhangwagens, wat echter nog niet tot de hoofdactiviteiten van het bedrijf behoorde. In de loop der jaren werd de vraag naar de, door Twin Arc gebouwde, aanhangwagens steeds groter en werd het besluit genomen om zich specifiek op de productie van aanhangwagens toe te gaan leggen.

Tegenwoordig bouwt Twin Arc onder de merknaam Twins Trailers zowel ongeremde als geremde aanhangwagens in de gewichtsklasse tot en met 3500kg, Twin Arc produceert haar aanhangwagens echter niet alleen in serie, maar is ook toonaangevend in maatwerk oplossingen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij de Twins Trailers aanhangwagens. De aanhangwagens zijn voorzien van hoogwaardige materialen, professionele AL-KO assen en verzinkte metalen onderdelen. Aanhangwagens van Twins Trailers zijn een betrouwbare partner in vervoersoplossingen en u komt deze dan ook over de hele wereld tegen.

Twins Trailers logo

Twins Trailers aanhangwagens