De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Open aanhangwagens

Open aanhangwagens

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 113

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 113

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Open aanhangwagens kopen

Open aanhangwagens zijn ook bekend onder naam open bakwagens. Bij dit type aanhangwagen is de laadbak tussen de wielen geplaatst waardoor de laadvloerhoogte gering is en het zwaartepunt laag ligt. Bij de open aanhangwagen kunnen, vanwege de plaatsing tussen de wielen, de laadbakkleppen aan de zijkanten niet omlaag geklapt worden. 

 

De open aanhangwagens zijn, afhankelijk van het bruto laadvermogen, leverbaar in ongeremde en geremde uitvoering. De ongeremde bakwagen tot 750kg is populair onder particuliere gebruikers vanwege de veelzijdigheid van deze aluminium aanhangwagen, waardoor deze voor allerhande klussen en karweitjes inzetbaar is. De zwaardere bakwagens richten zich meer op de professionele gebruikers die in een aanhangwagen een eenvoudige alleskunner zoeken.

 

Een open aanhangwagen huren?

Bij Spotgoedkope Aanhangwagens hebben we een ruim aanbod nieuwe open aanhangwagens, zowel in enkelas als tandemas uitvoering. Wilt u echter een open aanhangwagen huren? Bij ons kunt u ook een aanhangwagen voor bepaalde tijd huren.