Disselsloten

Heeft u een aanhanger en gebruikt u hem regelmatig? Dan weet u dat een goed disselslot onmisbaar is. U moet er immers niet aan denken dat uw aanhanger gestolen wordt. Bij Spotgoedkope Aanhangwagens vindt u een ruim assortiment aanhanger disselsloten waarmee u het dieven een stuk lastiger maakt.

  • Ruim aanbod aanhanger disselsloten
  • Laagsteprijsgarantie
  • Snelle levering uit eigen voorraad

Producten 1-9 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is een aanhanger disselslot?

De naam zegt het eigenlijk al een beetje: een disselslot wordt op de disselkop van uw aanhanger geplaatst. Hierdoor wordt het onmogelijk om de aanhangwagen over een trekhaak heen te plaatsen. De dissel is veilig vergrendeld, waardoor uw aanhanger optimaal is beveiligd tegen diefstal.

Disselsloten voor uw aanhangwagen in verschillende varianten

Bij Spotgoedkope Aanhangwagens hebben we verschillende disselslotvarianten in het assortiment. De bekendste types zijn misschien wel het universele tajesslot en het onderbouw disselslot. Onze specialisten adviseren u graag over welk disselslot het geschiktst is voor uw soort aanhangwagen en wensen.

Disselslot kopen bij Spotgoedkope Aanhangwagens

Bezit u een aanhanger of gaat u er binnenkort een kopen? Goede diefstalbeveiliging is onmisbaar. Koop daarom voordelig een disselslot bij Spotgoedkope Aanhangwagens, zodat u uw aanhanger overal met een gerust hart kunt achterlaten. Voor vragen of meer informatie neemt u contact op via 038 – 33 22 833.

Andere aanhanger accessoires

Bekijk ook eens onze aanhanger accessoires in de onderstaande categorieën: