Koelwagen

Koelwagen kopen? Met een koelwagen van Spotgoedkope Aanhangwagens kunt u er altijd op vertrouwen dat uw koeltransport vlekkeloos verloopt. Onze koelwagens zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en hebben verschillende laadvermogens, waardoor we voor u altijd een geschikt exemplaar hebben. Wanneer u een koelwagen bij ons koopt, dan profiteert u automatisch van de onderstaande voordelen:

  • Laagsteprijsgarantie
  • Alle prijzen incl. 21% btw: geen verborgen kosten
  • In de meeste gevallen direct uit voorraad leverbaar

Producten 1-9 van 11

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Betrouwbare koelwagen aanhangers

Onze koelwagen aanhangers blinken uit op het gebied van betrouwbaarheid. De geïsoleerde opbouw in combinatie met de afsluitbare koelceldeur(en) aan de achterzijde zorgen ervoor dat de koelwagens koel zijn én blijven. De gewenste temperatuur stelt u eenvoudig in via het koelaggregaat. Onze koelwagen aanhangers worden veelvuldig gebruikt in onder andere de vis-, vlees- en bloemenindustrie.

Compleet uitgeruste koelwagens

Onze koelwagens zijn stuk voor stuk voorzien van een rijke standaarduitrusting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een krachtig Govi koelaggregaat en extra dikke PurFerro isolatiepanelen. De koelwagens zijn modulair opgebouwd, wat betekent dat het standaardmodel verkrijgbaar is in verschillende varianten. Zo maakt u bijvoorbeeld verschillende keuzes op het gebied van:

  • De afmetingen
  • Het laadvermogen
  • De hoeveelheid deuren
  • Enkelasser of tandemasser koelwagen

Koelwagen kopen? We assisteren u graag!

Wilt u een koelwagen kopen? Op de verschillende productpagina’s vindt u uitgebreide informatie over de verschillende modellen. Toch meer info of persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact op via 038 - 33 22 833 of info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl.

Specialist op het gebied van aanhangers

Niet op zoek naar een koelwagen, maar naar een ander soort aanhangwagen? Ook op het gebied van de onderstaande aanhangers zijn we de aangewezen specialist: