2 - De zekerheden van Spotgoedkope Aanhangwagens

 

2.1 - Onderdeel van Aanhangcars

2.2 - Ruime ervaring met aanhangwagens

2.3 - Onafhankelijk en vrijblijvend advies

2.4 - Eigen onderhoud- en reparatieafdeling

2.5 - Volledige garantie op onze aanhangwagens

2.6 - Grootste keus en assortiment

2.7 - Gratis controlebeurt na één jaar

2.8 - RDW erkend

2.9 - Goedgekeurd voor heel Europa

Spotgoedkope Aanhangwagens is een gevestigde naam op de aanhangwagens markt. Wij staan volledig achter de aanhangwagens die wij verkopen en de service die wij onze klanten geven. Wij willen u dan ook graag attent maken op de volgende zekerheden die u krijgt als u bij ons een aanhangwagen aanschaft.

Wij hebben geen serie aanhangwagens waar wij mee stunten als zijnde de goedkoopste aanhangwagens. Ons complete aanbod van aanhangwagens bestaat uit kwaliteits aanhangwagens van gerenommeerde fabrikanten welke wij allemaal opvallend goedkoper aanbieden. Wij leveren deze aanhangwagens niet alleen voor de laagste prijzen in Nederland maar uiteraard ook met volledige garantie. U koopt bij ons dus niet alleen een goedkope aanhangwagen maar ook een aanhangwagen waar u volledig op kunt vertrouwen en jarenlang plezier van zult hebben.

Voorraad aanhangwagens op verkoopterrein

Spotgoedkope Aanhangwagens is onderdeel van Aanhangcars

De website Spotgoedkope Aanhangwagens is onderdeel van Aanhangcars, al sinds de vorige eeuw een van de grotere aanhangwagenbedrijven binnen Europa.

De reden waarom Spotgoedkopeaanhangwagens.nl bestaat naast Aanhangcars.nl is omdat spotgoedkope Aanhangwagens zich vooral op de particuliere klant, en Aanhangcars zich vooral op de zakelijke klant richt. Dit is historisch zo gegroeid, immers in 1999 was het internet veel anders dan vandaag de dag, en omdat spotgoedkopeaanhangwagens.nl al die jaren de favoriete aanhangwagensite voor de consument en vakman is geweest, hebben wij ervoor gekozen deze naast Aanhangcars te laten voortbestaan.

Maar of u nu uw aanhangwagen, oprijplaat of boottrailer uitkiest via Spotgoedkope Aanhangwagens of via Aanhangcars maakt helemaal niets uit voor de prijs, garantie of andere zekerheden! Het enige verschil is dat op Spotgoedkope Aanhangwagens alle prijzen inclusief btw en legeskosten getoond worden, en op Aanhangcars de prijzen exclusief btw en exclusief legeskosten getoond worden.

Bedrijfspand Aanhangcars Kampen

Ruim twee decennia ervaring met aanhangwagens.

Wij zijn reeds 20 jaar actief met de verkoop van aanhangwagens.

U ontvangt altijd een onafhankelijk en vrijblijvend advies. 

Ondanks het feit dat wij aanhangwagens van gerenommeerde merken verkopen zijn wij een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf. U krijgt gegarandeerd het beste advies voor de juiste aanhangwagen voor uw situatie.

Eigen onderhoud- en reparatieafdeling.

Onderhoud- en reparatiewerkzaamheden worden door onze eigen medewerkers verricht in onze werkplaats. Indien nodig kunt u bij ons tegen aangepast tarief ook een vervangende aanhangwagen huren.

Volledige fabrieksgarantie + 7 jaar op las- en constructiefouten.

Wij staan volledig achter de kwaliteit van de door ons verkochte aanhangwagens. U ontvangt bij aankoop dan ook een jaar volledige fabrieksgarantie en daarnaast ook 7 jaar garantie op las- en constructiefouten. 

Grootste keus en assortiment.

Wij hebben altijd ruim 500 aanhangwagens in allerlei uitvoeringen op voorraad. U kunt altijd bij ons terecht om een aanhangwagen te bekijken en in de meeste gevallen kunt u een aanhangwagen ook direct meenemen.

Gratis controlebeurt na 1 jaar.

Indien u bij ons een aanhangwagen koopt lopen wij uw aanhangwagen na één jaar gratis na op belangrijke punten en wordt deze, waar nodig, opnieuw afgesteld.

RDW erkend.

Wij zijn al sinds 2005 een officieel RDW erkend aanhangwagenbedrijf.

Goedgekeurd voor heel Europa.

De door ons verkochte aanhangwagens zijn goedgekeurd voor de hele Europese Unie.  Wij kunnen onze aanhangwagens dan ook met de juiste verklaringen voor de verschillende EU landen leveren.