Stallingstrailer

Heeft u een zeilboot, kielboot of motorboot die na het vaarseizoen het water uit gaat? Of wilt u uw boot voor langere tijd stallen? Kies dan voor een stallingstrailer van Spotgoedkope Aanhangwagens en profiteer van de onderstaande voordelen:

  • Stallingstrailers in verschillende formaten
  • Snelle levering vanuit eigen voorraad
  • Altijd de laagste prijs
  • Ruime showroom in Kampen

Producten 1-9 van 12

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom een stallingstrailer?

Stallingstrailers zijn een uitstekend hulpmiddel voor het (voor langere tijd) stallen van uw boot. In vergelijking met een boottrailer is het een betaalbaarder alternatief, waarbij u nog steeds onbezorgd onderhoud kunt verrichten. U moet er echter wel rekening mee houden dat u met een stallingstrailer niet de openbare weg op mag. Bevinden de ligplaats van uw boot en winterstalling zich dicht bij elkaar in de buurt? Laat ons dan verlichting en spatborden monteren, zodat u de stallingstrailer kunt vervoeren als “langzaam vervoer” met bijvoorbeeld een tractor.

Meer dan alleen stallen

In principe is een stallingstrailer dus bedoeld voor gebruik op eigen terrein. Hij heeft dan ook geen RDW- of Europese typegoedkeuring. Normaal gesproken maakt men gebruik van een kraan om de boot op de stallingstrailer te laden. Is er geen kraan beschikbaar of maakt u liever gebruik van een botenhelling? Dan kunt u uw stallingstrailer bij ons uitbreiden met een boegsteun, boeggeleiding, lier of liersteun.

Stallingstrailers in verschillende varianten

Onze stallingstrailers zijn in verschillende varianten leverbaar. We hebben 3 verschillende basisuitvoeringen:

  • Enkel-asser van 600 x 200 cm met een laadvermogen tot 1100 kg
  • Tandem-asser van 650 x 200 cm met een laadvermogen tot 2300 kg
  • Drie-asser van 750 x 220 cm met een laadvermogen tot 3300 kg

Door middel van verschillende extra’s kunnen we de bovenstaande stallingstrailers helemaal op maat leveren voor uw boot, of dit nu een kielboot of motorboot is. Bovendien zijn we u graag van dienst met maatwerk als u een stallingstrailer nodig heeft voor een boot met afwijkende specificaties.

Stallingstrailer kopen? Kies voor Spotgoedkope Aanhangwagens!

Spotgoedkope Aanhangwagens is dé specialist waar u een kwalitatief hoogwaardige stallingstrailer koopt tegen een aantrekkelijke prijs. Onze experts adviseren u bovendien graag over de meest geschikte variant voor uw boot. Voor vragen of hulp neemt u contact op via 038 – 33 22 833 of info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl. Langskomen in onze showroom kan natuurlijk ook, hier bekijkt u al onze stallingstrailers met eigen ogen.

Ander type trailer nodig?

Ook voor andere soorten (boot)trailers zijn we de aangewezen expert. U koopt bij ons onder meer: