Tijdelijk gesloten op zaterdag 22 juni, wegens dealer event

Boottrailer

Met mooi weer in het vooruitzicht kijkt u ernaar uit om met uw gezin of vrienden het water op te gaan. Heerlijk genieten terwijl u met uw gezelschap vaart op het open water. Maar voordat u dat kunt doen, moet de boot eerst naar het water worden vervoerd. Dat doet u met een boottrailer van Spotgoedkope Aanhangwagens.

Om de boot eenvoudig en veilig te vervoeren, koppelt u een boottrailer achter uw wagen. Op deze pagina ontdekt u welke trailer geschikt is voor uw boot en wat wij voor u kunnen betekenen.

Producten 1-9 van 163

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zorgeloos het water op?

Maakt u zodra de eerste warme temperaturen zich aandienen alweer plannen om het water op te gaan? Een zaterdagmiddag met het gezin of een weekend met vrienden, het liefst laat u geen moment liggen om met de boot te varen. Bij aanvang van de lente maakt u zich weer op voor het vaarseizoen. Dat betekent dat de boot uit de opslag wordt gehaald en richting het water moet worden vervoerd. En loopt het vaarseizoen weer teneinde, dan is het ook tijd dat u de boot uit het water haalt.

Dit doet u het gemakkelijkst en veiligst met onze boottrailer achter uw auto. De boottrailers zijn zo ontworpen dat de boot stevig ligt zonder dat uitstekende onderdelen beschadigd raken. U kunt erop vertrouwen dat uw boot veilig in het water komt, zodat u volop kunt genieten van een zonnige vaarmiddag. Ligt de boot al in het water en heeft u een extra vervoermiddel nodig voor het vervoeren van andere vaargoederen? Bekijk dan eens onze open en gesloten aanhangwagens.

Een boottrailer die past bij uw boot

Afhankelijk van de boot die u in het bezit heeft, koopt u bij ons de boottrailer die daarvoor geschikt is. Op deze pagina kunt u de trailers selecteren die aansluiten op het type boot om vervolgens uw keuze te maken.

Wanneer u specifiek vragen heeft over bijvoorbeeld de lengte van de boottrailer of over het aantal assen dat voor het vervoer van uw boot geschikt is, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bovendien nodigen we u graag uit in onze showroom in Kampen om de boottrailers van dichtbij te bekijken. Tijdens uw bezoek kunnen we u volop informeren zodat u een weloverwogen keuze maakt.

Wilt u in plaats van varen met de boot de weg op met de motor? Koppel onze motor aanhanger achter uw auto en rijd naar iedere gewenste plek om daar met de motor de bochten te trotseren.

Boottrailer kopen bij Spotgoedkope Aanhangwagens

Uw vaarseizoen kan niet meer stuk zodra uw boot weer in het water ligt. Regel het zorgeloos en veilig met onze boottrailers. We helpen u graag bij het bepalen van de geschikte trailer die bij uw boot past. Bovendien profiteert u bij aankoop van onze volgende voordelen:

  • 7 jaar garantie op las- en constructiefouten
  • Voordelige prijzen door grootschalige inkoop
  • Ruime showroom in Kampen, ook geopend op zaterdag
  • Heldere prijzen zonder verborgen kosten
  • Snelle levering uit eigen voorraad

Start het vaarseizoen bij Spotgoedkope Aanhangwagens, zodat u zorgeloos kunt genieten op het water. Heeft u vragen of wilt u langskomen in onze showroom? Neem dan contact met ons op.