3 - DE PRIJSGARANTIES VAN SPOTGOEDKOPE AANHANGWAGENS

 

3.1 - Wij geven de laagste prijs garantie.

3.2 - Onze prijzen zijn inclusief BTW.

3.3 - Bij ons wordt u niet verrast door verborgen kosten.

3.4 - COC en kentekenkosten zijn bij onze prijzen inbegrepen.

Veel bedrijven bieden als lokkertje aanhangwagens uit de laagste prijsklasse aan onder de noemer 'goedkoopste aanhangwagens'. Wij bieden echter alleen aanhangwagens van gerenommeerde merken aan tegen spotgoedkope prijzen. Wij kopen onze aanhangwagens in grote aantallen bij de fabrikanten in waardoor wij goede prijsafspraken hebben kunnen maken met deze fabrikanten. Het prijsvoordeel dat wij hierdoor hebben berekenen wij direct door in onze prijzen naar u als klant. Bij ons bestaat dus eigenlijk het complete aanbod uit goedkope aanhangwagens.

Wij kunnen u dan ook altijd een eerlijk en passend advies geven als u op zoek bent naar een aanhangwagen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste aanhangwagen naar uw wensen en eisen. Welke aanhangwagen u uiteindelijk ook koopt, het is door onze laagste prijs garantie altijd een goedkope aanhangwagen.

3.1 - WIJ GEVEN DE LAAGSTE PRIJS GARANTIE OP ONZE AANHANGWAGENS

Logo laagste prijs garantie Spotgoedkope AanhangwagensSpotgoedkope Aanhangwagens profileert zich als echte prijsvechter in de aanhangwagenmarkt. Onze prijzen zijn zo scherp dat wij gerust durven te stellen dat wij de goedkoopste aanhangwagen leverancier van Nederland, België en omliggende landen zijn. Wij denken niet alleen dat we de goedkoopste zijn, wij geven ook de laagste prijs garantie op onze aanhangwagens. In het geval u een aanhangwagen elders goedkoper ziet levert Spotgoedkope Aanhangwagens u onder onderstaande voorwaarden het product voor dezelfde prijs, of betaalt u het prijsverschil retour.

Voorwaarden van onze laagste prijs garantie op aanhangwagens.

  • De producten zijn indentiek qua merk, model en uitvoering.
  • Onze laagste prijs garantie geldt alleen voor nieuwe producten.
  • Spotgoedkope Aanhangwagens moet het prijsverschil kunnen controleren door middel van een officiële prijslijst, advertentie of andersoortige schriftelijke bevestiging van de goedkopere aanbieder.
  • Producten uit (opheffing) uitverkopen, producten uit faillissementsverkopen, demomodellen, beschadigde producten en producten met afwijkende levering- of garantievoorwaarden komen niet in aanmerking voor onze laagste prijs garantie.
  • Onze laagste prijs garantie is niet geldig op aangekochte artikelen langer dan 7 dagen geleden.
  • Als is voldaan aan de genoemde voorwaarden levert Spotgoedkope Aanhangwagens u het product voor hetzelfde bedrag of betaald het prijsverschil retour.
  • Spotgoedkope Aanhangwagens houdt zich het recht voor af te zien van levering danwel de koop eenzijdig te ontbinden.

3.2 - ONZE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW.

Op onze website vindt u het complete overzicht van leverbare aanhangwagens en een grote selectie uit leverbare accessoires en opties. Bij alle aanhangwagens en artikelen hebben wij de echte prijzen vermeld. Wij vermelden op onze website dan ook onze prijzen inclusief BTW.

3.3 - BIJ ONS WORDT U NIET VERRAST DOOR VERBORGEN KOSTEN.

Bij aanschaf van een aanhangwagen wordt u niet geconfronteerd met achteraf bijkomende kosten onder de noemer van stapelkosten of afleveringskosten. De prijs die bij een aanhangwagen op onze website staat vermeld is de prijs waarvoor u daadwerkelijk met de aanhangwagen bij ons het verkoopterrein af kunt rijden.

3.4 - COC EN KENTEKENKOSTEN ZIJN BIJ ONZE PRIJZEN INBEGREPEN.

Sinds november 2012 moeten aanhangwagens tot 750kg brutogewicht volgens Europese regelgeving voorzien zijn van een COC verklaring van de fabrikant. De kosten voor de COC verklaring is inbegrepen in de prijzen die wij vermelden op onze website. Ook de kentekenkosten (legeskosten) voor aanhangwagens met een eigen kenteken zij n inbegrepen bij de prijzen op onze website.

 

IS EEN GOEDKOPE AANHANGWAGEN UITEINDELIJK GEEN DUURKOOP?

Wij hebben geen serie aanhangwagens waar wij mee stunten als zijnde de goedkoopste aanhangwagens. Ons complete aanbod van aanhangwagens bestaat uit kwaliteits aanhangwagens van gerenommeerde fabrikanten welke wij allemaal opvallend goedkoper aanbieden. Wij leveren deze aanhangwagens niet alleen voor de laagste prijzen in Nederland maar uiteraard ook met volledige garantie. U koopt bij ons dus niet alleen een goedkope aanhangwagen maar ook een aanhangwagen waar u volledig op kunt vertrouwen en jarenlang plezier van zult hebben.

Panorama met voorraad kippers en aanhangwagens