De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Motortrailers

Motortrailers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Motortrailers

De motortrailer of motortransporter is een aanhangwagen die speciaal gebouwd is voor het vervoer van een motor of meerdere tweewielers. Er bestaan motortrailers die specifiek geschikt zijn voor het vervoer van één, twee of (afhankelijk van de afmeting van de motoren) zelfs drie motoren. Met behulp van een motortrailer kunt u uw motor ook achter de auto meenemen bijvoorbeeld met vakantie, clubmeetings of andere motorevenementen.

 

De motortrailer beschikt standaard over één of twee oprijplaten voor het op de aanhangwagen rijden van de motorfiets. Er bestaan echter ook zakbare aanhangwagens waarbij de laadvloer tot op de grond kan zakken en er dus helemaal geen oprijplaat meer nodig is bij het oprijden van de motorfiets.

 

De motortrailer is leverbaar als ongeremde aanhangwagen die u zonder speciaal aanhangwagenrijbewijs BE mag rijden, mits het trekkend voertuig het gewicht ook ongeremd mag trekken. Wij kunnen ook geremde motortrailers leveren waarop u wat meer gewicht mag plaatsen maar waarvoor u dus wel over het aanhangwagenrijbewijs BE moet beschikken.

 

Een mototrailer kopen of huren?

 

Wilt u een motortrailer gaan kopen? Wij helpen u graag aan de juiste motortrailer om uw motor veilig mee te kunnen vervoeren. Wilt u liever een motortrailer huren? Ook voor de huur van een motortrailer bent u bij Spotgoedkope Aanhangwagens aan het juiste adres.