Huif voor aanhangwagen

Uw spullen optimaal beschermen tijdens transport? Dat kan door een huif op uw open aanhanger te plaatsen. Hiermee creëert u eenvoudig een aanhanger met huif. De huif bestaat uit een doek en stellage, die wordt gemonteerd op de aanhangwagen. De meeste aanhangwagens in ons aanbod kunnen we bij Spotgoedkope Aanhangwagens leveren met huif. Bent u al in het bezit van een aanhanger? Dan zijn we veelal ook in staat om achteraf een originele of vervangende huif te leveren. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom in Kampen!

Producten 1-9 van 293

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Service van Spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Door bij Spotgoedkopeaanhangwagens.nl een aanhanger met huif te kopen, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • Transparante prijzen zonder verborgen kosten
  • Mogelijkheid tot bezoeken showroom
  • Lage prijzen door slim inkoopsysteem
  • 7 jaar garantie op las- en constructiefouten

Voordelen van een huifwagen

Aanhangers met een huif bieden een groot voordeel ten opzichte van open aanhangers. Door het huifdoek van uw aanhanger is uw lading beschermd tegen alle weertypes, waardoor uw lading ook droog op de bestemming aankomt als het regent. Andere voordelen zijn:

  • Optimale bescherming van uw goederen
  • De oplossing voor het vervoeren van vracht met slecht weer
  • De huif is gemakkelijk te verwijderen
  • Veel laadruimte

Draagvermogen aanhangwagen met huif

Huifwagens met een maximum draagvermogen van 750 kg zijn te gebruiken voor het transporteren van lichte goederen, zoals inventaris en sportmaterialen. Aanhangwagens met huif met een capaciteit van meer dan 750 kg zijn inzetbaar bij het vervoeren van industriële en zwaardere goederen, zoals machines en bouwmaterialen.

Huiven van verschillende merken

Welk merk aanhanger u ook heeft, bij Spotgoedkopeaanhangwagens.nl vindt u altijd een geschikte huif. Zo verkopen wij huiven voor aanhangers van de merken BlyssHumbaurPowertrailerTwins Trailer en Eduard Trailer.

Huif voor aanhanger huren?

In het assortiment van Spotgoedkopeaanhangwagens.nl vindt u een gevarieerd huurassortiment met huiven voor aanhangers. Direct een huif huren? Neem contact met ons op!

[Verhuur aanhangwagens]

Bezoek onze showroom

Bij Spotgoedkopeaanhangwagens.nl zijn diverse aanhangers met huif te koop in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Op ons terrein laten wij u graag alle aanhangers met huif zien en vertellen we u meer over de mogelijkheden. U bent doordeweeks van 09:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur welkom in onze showroom in Kampen.

Contact en adresgegevens