Bagagewagen

Producten 1-9 van 20

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bagagewagen kopen

De bagagewagen is een gesloten aanhangwagen met aan de bovenzijde een klep die de laadruimte afdekt. De laadruimte van de bagagewagen is gemakkelijk te bereiken en kan onder andere worden gebruikt voor het vervoeren en opslaan van kampeerspullen, vissersgerei en kostbare goederen. Door de veelzijdigheid van de bagagewagen met deksel wordt hij zowel door particulieren als bedrijven gebruikt.

Extra bagage op vakantie

Bij particulieren is de kleine aanhangwagen vooral populair doordat er extra bagage kan worden meegenomen tijdens vakanties. Wanneer uw koffers en tassen niet meer in de auto passen, biedt deze kleine aanhanger voldoende plek om uw spullen in te plaatsen.

De ideale gereedschapswagen voor bedrijven

De bagagewagen wordt ook wel gereedschapswagen genoemd, omdat de laadruimte zich uitermate goed leent voor het vervoeren van kleine objecten en gereedschap. De bagagewagen wordt daarom veelal gebruikt voor bijvoorbeeld schilders- en andere onderhoudsbedrijven. Met behulp van deze aanhangwagen heeft u op de klus altijd uw gereedschap of materialen binnen handbereik.

Bagagewagen kopen in verschillende maten

Bij Spotgoedkope Aanhangwagens leveren wij goedkope bagagewagens in de meeste gevallen direct uit eigen voorraad. U vindt in ons assortiment verschillende soorten gereedschapswagens. Van grotere wagens van 250x125x60 centimeter tot kleinere varianten van 150x100x50 centimeter. U profiteert bij ons altijd van:

  • 7 jaar garantie op las- en constructiefouten
  • Scherpe prijzen doordat we grootschalig inkopen
  • Zeer snelle levering doordat we uit eigen voorraad leveren
  • Uitgebreid aanbod bagagewagen onderdelen

Om een bagagewagen te kopen klikt u op de wagen van uw keuze en plaatst u een aanvraag. Binnen een werkdag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. Wilt u de bagagewagen eerst bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur.

Bagagewagen geremd of ongeremd?

In ons ruime assortiment vindt u uitsluitend ongeremde aanhangers met een draagvermogen van 750 kg. Wenst u liever een geremde bagage aanhangwagen? Neem dan contact met ons op. We leveren een geremde bagagewagen alleen op bestelling. Klik hier om een geremde aanhanger 750 kg te bestellen.

Bagagewagen huren voor tijdelijk gebruik

Heeft u een bagagewagen slechts tijdelijk nodig? Dan is een bagagewagen huren ook een optie. Wij hebben altijd een groot aantal bagagewagens beschikbaar voor de verhuur. Vanaf € 12,10 per dag huurt u al een bagagewagen bij ons. Bekijk hier ons verhuuraanbod