De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Multitransporters

Multitransporters

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 232

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 232

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Multitransporters

De multitransporter is, zoals de naam al doet vermoeden, een veelzijdige aanhangwagen die voor meerdere doeleinden ingezet kan worden. Deze aanhangwagen is een kruising tussen een plateauwagen en een autotransporter. De multitransporter is standaard dan ook uitgerust met een set oprijplaten onder de laadbak en een lier met liersteun aan de voorijde. De wagen kan dan ook zonder problemen worden ingezet als transportmiddel voor een auto of machine. Daarbij is het bij een multitransporter ook mogelijk om de aluminium laadborden eenvoudig af te nemen waardoor men de beschikking heeft over een geheel vlakke aanhangwagen.

 

De aluminium borden die neerklapbaar zijn, en indien nodig zelfs geheel verwijderbaar zijn, bieden ook de mogelijkheid om de laadbak met behulp van een vorkheftruck te laden en te lossen. De laadbak heeft een geheel gesloten bodem van watervast betonplex met een antislip laag. Binnenin de laadbak bevinden zich ook verzonken bindhaken waarmee de lading kan worden vastgezet zonder hierbij de aluminium laadborden te hoeven belasten.

 

Een veelzijdige aanhangwagen

 

De multitransporter kan voor een verscheidenheid aan klussen in worden gezet, als autotransporter of machinetransporter maar ook als plateauwagen. Deze aanhangwagen combineert eigenlijk de voordelen van verschillende types aanhangwagen in één.

 

De multitransporter is in enkele uitvoeringen ook leverbaar in kantelbare uitvoering. Deze uitvoering heeft geen oprijplaten maar een neergaande achterklep die ook als oprijplaat gebruikt wordt.

 

Een multitransporter kopen of huren?

 

De multitransporter biedt niet alleen een veelzijdigheid aan mogelijkheden. Deze aanhangwagen is ook nog eens verkrijgbaar als enkel- of tandemasser, in diverse afmetingen en gewichten en met verschillende laadvloerhoogtes. Bij Spotgoedkope Aanhangwagens vindt u gegarandeerd de juiste multitransporter voor uw situatie. Wilt u een multitransporter kopen? Wij hebben een verscheidenheid aan multitransporters op voorraad staan tegen de scherpste prijzen.