De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Kippers

Kippers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 109

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 109

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Kipperaanhangwagens voor de beste prijs en kwaliteit

Een aanhangwagen is bij het vervoer van bulkmiddelen of agrarische producten bijzonder handig. Echter, het lossen van die goederen kan veel tijd kosten. Dat wil zeggen, wanneer dat met de hand moet gebeuren. Met een kipper heeft u daar echter geen last van. Deze zeer praktische aanhanger beschikt over een laadbak die hydraulisch achterwaarts of zijwaarts kan worden gekanteld.

Hierdoor is de bak heel eenvoudig te lossen, wat uiteraard een forse besparing in tijd (en dus in kosten) oplevert. Niet voor niets maken steeds meer bedrijven, en ook particulieren, gebruik van een kipper om zo snel mogelijk een product van A naar B te vervoeren en te lossen. Bij Spotgoedkope Aanhangwagens vindt u een uitgebreid aanbod aan kippers, in alle soorten en maten.

Hoe werkt een kipper aanhanger?

De laadbak van een kipper kan, afhankelijk van het type, door middel van een handmatige of elektrische pomp omhoog worden gebracht. Dat kan zowel in achterwaartse richting als in zijwaartse richting gebeuren. De lading zal dan van de kipper afglijden en hoeft dus niet handmatig te worden gelost. Dat betekent een forse besparing van tijd.

Het grootste voordeel van een kipper ten opzichte van een ‘standaard’ bestel- of vrachtwagen, is dan ook de flexibiliteit. U hoeft geen apart voertuig met kippende laadbak aan te schaffen en behoudt dus alle gemakken en functionaliteiten van uw normale (bestel)auto. Daar komt bij dat sommige varianten voorzien zijn van oprijplaten – ideaal als u bijvoorbeeld een kleine graafmachine wilt vervoeren.

Waarom een kipper kopen?

In een aantal gevallen volstaat een standaard aanhanger of aanhangwagen voor het transporteren van goederen, maar voor sommige beroepsgroepen is een goede kipper eigenlijk onmisbaar. Bent u bijvoorbeeld hovenier, stratenmaker of aannemer, dan zult u dat beamen. De eisen die aan de kipper worden gesteld, zijn echter voor iedereen anders.

Om die reden leveren wij uw kipper precies op maat. Binnen ons zeer uitgebreide assortiment vindt u varianten in verschillende afmetingen, gewichtsklassen en met hand of elektrische bediening. Kunt u toch niet vinden wat u zoekt, dan kunt u altijd even contact opnemen. Onze adviseurs helpen u namelijk graag met het vinden van een passend exemplaar, dus aansluitend op uw wensen.

Kipper aanschaffen met volledige garantie

We werken met een laagste prijsgarantie, maar dat neemt niet weg dat de aanschaf van een professionele kipper een flinke kostenpost is. En wanneer u zo’n forse investering doet, wilt u er zeker van zijn dat u kwaliteit in huis haalt. Daarom krijgt u bij Spotgoedkope Aanhangwagens altijd volledige garantie. U heeft bijvoorbeeld 7 jaar garantie op las- en constructiefouten.

Een tevreden klant is voor ons namelijk net zo belangrijk als het verkopen van een mooi product. Om die reden nodigen we u ook graag eerst uit in onze showroom, waar u samen met een van onze adviseurs rustig kunt rondkijken. Indien u dat wenst, staan zij u uiteraard bij met deskundig advies. Zo maakt u gegarandeerd altijd de juiste keuze.

De goedkoopste kipper aanhangwagens

Als gezegd werken we met een laagste prijsgarantie, maar het kan altijd nóg goedkoper. Regelmatig hebben we namelijk aanbiedingen van licht verouderde modellen die nog altijd aan de hoogste eisen voldoen. Handig om daarbij te weten is dat de vermelde prijs ook echt de prijs is die u betaalt. Er komen dus geen verborgen kosten bij, want daar houden we niet van.

Heeft u een kipper op het oog, of wilt u eerst nog wat meer weten over onze diensten en services? Neem dan contact op via 038-33 22 833 of mail naar info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl. Indien u dat wenst, kunnen wij ook een offerte op maat voor u samenstellen.