De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Kippers

Kippers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 109

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 109

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Kippers

De kipper is een zeer praktische aanhangwagen waarvan de laadbak hydraulisch achterwaarts of zowel achterwaarts als ook zijwaarts gekanteld kan worden. De kipper is hierdoor heel eenvoudig te lossen wat een besparing in zowel tijd als kosten oplevert.

 

De kipper in het gebruik.

 

De laadbak van een kipper aanhangwagen wordt, afhankelijk van de uitvoering, door middel van een handmatige of elektrische pomp omhoog gebracht. De lading van de kipper zal daarbij van de laadbak afglijden en hoeft dan ook niet meer handmatig gelost te worden.

 

De kipper aanhangwagen biedt, in vergelijking met een bestel- of vrachtwagen met kippende laadbak, ook een grotere flexibiliteit. Om toch over een kipper te kunnen beschikken hoeft u geen apart voertuig met kippende laadbak aan te schaffen. U behoudt dus de gemakken en functionaliteit van uw normale (bestel)auto en koppelt eenvoudig de kipper aanhangwagen aan op het moment dat u een kipper nodig bent.

 

Een aantal kippers is standaard ook uitgerust met oprijplaten onder de laadbak. Hiermee wordt de functionaliteit van de kipper nog verder vergroot en kan er bijvoorbeeld ook eenvoudig een kleine graafmachine in de kipper geplaatst en getransporteerd worden.

 

Een kipper kopen?

 

De kipper is bij uitstek geschikt voor onder meer hoveniers, stratenmakers, aannemersbedrijven enz. Uiteraard heeft elke klant zijn eigen wensen en daarom is de kipper in meerdere afmetingen, gewichtsklasses en met hand- of elektrische bediening leverbaar. Bij Spotgoedkope Aanhangwagens vindt u gegarandeerd ook de juiste kipper voor u.