COVID-19 INFORMATIE

Spotgoedkope Aanhangwagens heeft de afgelopen maanden veel maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de verkoop, levering en serviceverlening op hetzelfde hoge niveau kan doorgaan. Hierbij nemen wij de wettelijke maatregelen en de veiligheid van u als klant en ons personeel als uitgangspunt.

Om deze veiligheid voor nu en de toekomst te kunnen garanderen hebben wij huisregels opgesteld welke wij u graag hieronder uitleggen. Met behulp van deze regels kunnen wij u optimaal van dienst zijn en zolang u deze regels respecteert bent u op onze gebruikelijke openingstijden van harte welkom. Wij hebben dan binnen ons bedrijf voldoende mogelijkheden om u , en andere klanten veilig en prettig te ontvangen.

In het kort zijn de volgende huisregels van toepassing:

  • Kom niet wanneer u klachten heeft
  • Kom alleen
  • Vermijd als het kan de drukkere momenten
  • Bewaar voldoende afstand
  • Alleen de verkoopruimte en showroom zijn toegankelijk
  • Toiletgebruik is niet mogelijk
  • Gebruik van een mondkapje is optioneel (zolang niet wettelijk verplicht)

Daarnaast verzoeken wij u zoveel mogelijk gebruik te maken van onze informatiemogelijkheden via internet, mail en telefoon zodat wij voor iedereen die ons komt bezoeken voldoende tijd en ruimte hebben.

Uiteraard kunnen wij uw aanhangwagen of andere bestelling ook coronaveilig laten bezorgen. Voor de bezorgkosten geven onze collega's u graag een vrijblijvende prijsopgave.

Hieronder treft u extra uitleg aan bij de diverse huisregels:

- Kom niet langs als u klachten hebt

Indien u klachten hebt in de vorm van een neusverkoudheid, moet hoesten of koortsachtig bent vragen wij u vriendelijk om van uw geplande bezoek af te zien. Blijft u thuis tot de klachten zijn verdwenen en plan daarna pas een bezoek aan ons bedrijf is.

- Kom alleen en niet met meerdere mensen

Wilt u een bezoek aan Spotgoedkope Aanhangwagens komen brengen? Kom dan alleen, en laat uw partner en/of kinderen, maar bijvoorbeeld ook uw andere collega('s), thuis. Bent u onverhoopt wel met meerdere personen? Kom dan alleen naar binnen, en laat de andere mensen buiten in de auto wachten.

- Vermijd als het kan drukkere momenten

Als u meer informatie wilt over een van onze producten, deze graag wilt bekijken, of een bestelling af wilt komen halen, bent u altijd van harte welkom. U kunt gedurende onze openingstijden ook zonder afspraak bij ons terecht. Wij stellen het wel op prijs wanneer u ons even van te voren contact om te voorkomen dat u onnodig moet wachten in het geval dat het druk is.  De vrijdag en zaterdag zijn bij ons altijd wat drukkere dagen, dus indien u de gelegenheid heeft om op een ander tijdstip te komen, dan hebben wij des te meer tijd en ruimte voor u.

- Bewaar voldoende afstand tot andere klanten en onze medewerkers

Ons personeel zal direct contact zoveel mogelijk vermijden. Wij zullen u als klant begroeten maar u daarbij geen hand geven, en ook minimaal 1,5 meter afstand bewaren. Daarnaast kan het zijn dat er tijdens uw bezoek andere klanten aanwezig zijn. hanteer ook daar ten minste 1.5 meter als veilige afstand. Wij rekenen hierbij op uw begrip, en hopen dat u dit niet als klantonvriendelijk zult ervaren. Wij willen u graag een positieve ervaring met ons bedrijf meegeven, maar het gaat tenslotte wel om zowel uw als onze veiligheid.

- Alleen de verkoopruimte en showroom zijn toegankelijk voor bezoekers

Om de veiligheid van u en onze werknemers te kunnen waarborgen zijn delen van ons bedrijf niet toegankelijk voor klanten. Hieronder vallen onder meer de werkplaats, de toiletten, de kantine en de kantoorruimtes.

- Bezoek aan het toilet is bij ons niet mogelijk

Omdat wij geen apart klantentoilet hebben is het helaas niet mogelijk om bij ons naar het toilet te gaan. Houdt u hier dus rekening mee, zeker als u van ver komt. Er zijn aan het begin van het industrieterrein Rijksweg 50 diverse gelegenheden met toiletfaciliteiten. Wij kunnen en mogen hierop geen uitzondering maken, dus heb er alstublieft begrip voor wanneer wij nee moeten zeggen op uw verzoek om even naar het toilet te mogen.

- Gebruik van een mondkapje is optioneel

Zolang het niet verplicht wordt gesteld door de regering zijn wij flexibel voor wat het gebruiken van een mondkapje. We kunnen ons echter voorstellen dat u als klant dit graag zou zien. In die gevallen kunt u eenvoudig voorstellen een mondkapje te gebruiken. Wij passen ons daar dan graag bij aan.

Bedank voor uw begrip!

Alleen door het gezamenlijk strikt naleven van bovenstaande regels kunnen wij een prettig en veilig bezoek garanderen aan al onze klanten en onze medewerkers beschermen. U bent van harte welkom wanneer u zich aan deze eenvoudige regels wilt houden. Indien u dit, ondanks verzoeken van onze kant echter niet wenst te doen, zullen wij u moeten verzoeken weg te gaan en na de coronacrisis terug te komen.

Regels kunnen onsympathiek overkomen maar zijn bittere noodzaak om het risico van besmetting en verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de zwakkeren in onze samenleving te beschermen. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Hierin hebben zowel wij als u dus een stukje verantwoording te nemen.