De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Eduard autotransporter

 

U bent op zoek naar een autotransporter? Bekijk hier onze video waarin wij u graag de autoambulance van Eduard Trailers laten zien. Uiteraard vindt u elders op onze website een volledig overzicht met prijzen van leverbare aanhangwagens die geschikt zijn voor het vervoer van voertuigen.

De autotransporter van Eduard is een aanhangwagen die speciaal is ontwikkeld en gebouwd voor het vervoer van voertuigen zoals auto’s. De aanhangwagen heeft een vlakke laadvloer waarbij de wielen onder de laadbak zijn geplaatst. Hierdoor beslaat de laadvloer de volledige breedte van de aanhangwagen en wordt het openen van de portieren niet verhinderd door wielkasten aan de aanhangwagen. De laadvloer bestaat uit een betonplex plaat uit één stuk en is aan de bovenzijde voorzien van een antislip laag. De autoambulance is leverbaar in drie verschillende laadvloerhoogtes te weten 56, 63 en 72 centimeter.

De Eduard autotransporter beschikt standaard over een set geprofileerde oprijplaten van 250 centimeter lengte, welke zijn weggeborgen in een cassette onder de laadvloer. Afhankelijk van de laadvloerhoogte bieden deze een oprijhoek van respectievelijk 13, 15 of 17 graden. Het aanlegprofiel van de oprijplaten is zodanig geconstrueerd dat de oprijplaten tijdens gebruik niet los kunnen komen van de laadvloer.

Een geremde kabellier op liersteun behoort ook tot de standaard uitrusting van de Eduard autotransporter. Deze kabellier maakt het mogelijk om ook voertuigen, die bijvoorbeeld door een motorisch probleem, niet zelf kunnen rijden toch op te kunnen laden.

Om een voertuig vast te kunnen zetten op de autotransporter is deze voorzien van sjorogen die langs de laadvloer zijn geïntegreerd in het chassis van de aanhangwagen. De autoambulance is daarnaast ook voorzien van touwhaken aan de onderzijde van het chassis van de laadvloer.

Bij de fabricage van haar aanhangwagens maakt Eduard Trailers gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen en onderdelen. Zo beschikt ook de autotransporter over een KNOTT onderstel, Aspöck verlichting en een zwaar opklapbaar Winterhoff neuswiel.

De Eduard autotransporter is leverbaar in afmetingen van 400x200 tot en met 600x220 centimeter met bruto laadvermogens van 2000, 2700, 3000 en 3500 kilogram. De uitvoeringen met een laadbak van 400 centimeter kunnen geleverd worden met een 10 centimeter hoge bindrail, of 10 centimeter hoge aluminium borden rondom. Autotransporters met een laadbak van 500 centimeter of langer zijn alleen leverbaar met aluminium laadborden rondom.

Eduard  autotransporter 4x2m met 10cm borden en oprijplaten

Bekijk hier alle Eduard autotransporters