De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Humbaur Rexus polyester motortrailer

De Humbaur Rexus motortrailer is een aanhangwagen voor degene die iets anders wil dan een doorsnee aanhangwagen. Deze trailer is met zijn polyester opbouw in retrodesign namelijk een opvallende verschijning.

De aanhangwagen is standaard leverbaar in zeven verschillende metallic kleuren en voorzien van verchroomde accenten. De brede wielkasten herbergen de lichtmetalen siervelgen die ook tot de standaard uitrusting behoren.

De Humbaur Rexus heeft een laadvloerhoogte van 46cm en is voorzien van een neergaande achterklep die tevens dienst doet als oprijklep. Omdat de achterklep ook wordt gebruikt als oprijkep is deze aan de binnenzijde over het gehele oppervlak voorzien van aluminium tranenplaat. De binnenafmetingen van de laadruimte zijn 325x150x180cm met een laadvloerhoogte van 46cm. Naast een achterklep is de aanhanger aan de rechter voorzijde ook voorzien van een normale deur die toegang verleent tot de laadruimte. Het eigen gewicht van de Rexus bedraagt 725kg en heeft een laadvermogen van 1275kg netto (2000kg bruto).

Het volledig verzinkte chassis waarop de Humbaur Rexus wordt gebouwd bewijst al jaren haar degelijkheid bij de paardentrailers die Humbaur fabriceert. Ook de AL-KO assen waarmee de trailer is uitgerust staan al jarenlang bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Schokbrekers zijn ook standaard bij deze aanhangwagen en hiermee daardoor kan voor de Rexus ook eenvoudig een Tempo100 keuring worden aangevraagd.

Eduard tandemas plateauwagen met aluminium laadborden

Humbaur rexus productpagina