De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Aanhangwagens

Open aanhangwagens

Open aanhangwagen Bekijk alle open aanhangwagens

Gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhangwagen Bekijk alle gesloten aanhangwagens

Machinetransporters

Machinetransporter Bekijk alle machinetransporters

Kleine transporters

Kleine transporter Bekijk alle kleine transporters

Aanhangwagen onderdelen

disselslot doublelock Bekijk alle aanhangwagen onderdelen

Aanhangwagen voor particulier en zakelijk gebruik

Bij Spotgoedkope Aanhangwagens vindt u een ruim assortiment aanhangwagens voor particulier en zakelijk gebruik. U kunt bij ons terecht voor onder andere open aanhangwagens, gesloten aanhangwagens, aanhangers met huif, bagagewagens, kippers, autotransporters en aanhangwagen onderdelen.

Om een aanhanger te bekijken alvorens u beslist deze te kopen, bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Kampen. Hier kunt u alle modellen zelf testen en geven onze medewerkers u graag persoonlijk advies. Daarnaast profiteert u van:

  • 7 jaar garantie op las- en constructiefouten
  • Voordelige prijzen door grootschalige inkoop
  • Ruime showroom in Kampen: ook zaterdag geopend
  • Heldere prijzen: geen verborgen kosten
  • Snelle levering uit eigen voorraad

Plaats een aanvraag om een aanhanger te kopen

Wanneer u online een aanhangwagen wilt kopen, dan selecteert u de gewenste aanhanger of trailer en vult u het aanvraagformulier in. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op uw aanvraag. Vervolgens ontvangt u binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte en informeren wij u over de levertijd.

Verhuur

Naast een aanhanger kopen, kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een aanhangwagen. Wanneer u een aanhanger maar een keer nodig heeft voor een verhuizing of vanwege de kosten geen aanhanger wilt kopen, is een aanhanger huren een goedkoper alternatief. U kunt onder andere motortrailers, bagagewagens, autoambulances, open aanhangers en dichte aanhangwagens huren bij Spotgoedkopeaanhangwagens.nl.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan hier alle verhuur aanhangwagens.

Super Stuntweken

Bij Spotgoedkopeaanhangwagens.nl hebben wij regelmatig scherpe aanbiedingen. Momenteel profiteert u van de Eduard Super Stuntweken en zijn alle Eduard aanhangers, autotransporters, multitransporters en kippers zeer voordelig geprijsd.

Bekijk hier onze Eduard aanbiedingen

Handige accessoires

Om uw aanhangwagen compleet te maken, vindt u bij Spotgoedkopeaanhangwagens.nl ook diverse aanhanger onderdelen . Denk bijvoorbeeld aan acculaders, beveiliging tegen diefstal, reservewielen en materiaalkisten. Om meer ruimte te creëren, verkopen wij ook diverse voorrekken van Eduard en Humbaur.

Kiest u ervoor om uw nieuwe aanhangwagen uit te rusten met onze aanhanger onderdelen, dan profiteert u van interessante stapelkorting waarbij u tot wel 25% op de accessoires kunt besparen.

Bekijk hier alle aanhangwagen onderdelen

Bekijk aanhangwagens in onze showroom

Om u volledig te laten informeren op het gebied van aanhangers bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen. Hier kunt u alle aanhangwagens bekijken en vertellen onze adviseurs u graag meer. Wanneer u de juiste keuze heeft gemaakt, kunt u de aanhanger in de meeste gevallen direct meenemen. Onze medewerkers maken de aanhanger dezelfde dag nog rijklaar terwijl u van een kopje koffie geniet. Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur aan de Teslastraat 5-7 in Kampen. 

Meer weten over onze aanhangers?

Wilt u meer informatie over onze goedkope aanhangers of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 038 332 2833 of stuur een e-mail naar info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl.