De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Eduard multitransporter demonstratie video

De Eduard multitransporter is een aanhangwagen die voor vele toepassingen inzetbaar is. De multitransporter is een combinatie van een plateauwagen en een autotransporter en biedt de voordelen van beide typen in één aanhangwagen. De multitransporter is voorzien van neerklapbare alluminium borden en is daardoor, mede dankzij de plaatsing van de wielen onder de laadbak, bijvoorbeeld eenvoudig te laden en te lossen met behulp van een vorkheftruc.
De multitransporter is daarnaast standaard ook voorzien van een set oprijplaten van 2,5 meter lang en een kabellier op liersteun waardoor de muiltitransporter ook geschikt is voor het vervoer van auto's. De multitransporter leent zich echter ook uitstekend voor het vervoer van voertuigen zoals bijvoorbeeld grasmaaiers, kleine graafmachines en dergelijke

Vanwege de plaatsing van de wielen onder de laadbak beslaat de laadvloer de gehele breedte van de aanhangwagen. De laadvloer is vervaardigd uit één stuk uit fins betonplex en heeft een antislip profiel aan de bovenzijde. Binnenin de laadbak bevinden zich enkele sjorogen maar ook onder de laadbak is de multitransporter voorzien van enkele touwhaken.

Standaard is de Eduard multitransporter uitgerust met 2,5 meter lange oprijplaten, een kabellier op liersteun, 30 centimeter hoge aluminium laadborden, KNOTT assen, een zwaar opklapbaar Winterhoff neuswiel en Aspöck verlichting. Daarnaast kan deze uitrusting verder uitgebreid worden met accessoires zoals materiaalkisten, spanbanden, disselsloten en wielklemmen.

De multitransporter is leverbaar als enkelas en tandemas met bruto laadvermogens van 750 tot en met 3500 kilogram. De beschikbare afmetingen variëren van 2,6x1,5 meter tot en met 6x2,2 meter met laadvloerhoogtes van 56, 63 of 72 centimeter.

Eduard multitransporter met lier en oprijplaten

Bekijk hier alle Eduard multitransporters