De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Eduard plateauwagen demonstratie video

Een plateauwagen kenmerkt zich door de plaatsing van de wielen onder de laadbak. Hierdoor kan de volledige breedte van de aanhangwagen worden benut voor het vervoer van lading

De Eduard plateauwagen is voorzien van 30 centimeter hoge aluminium borden die geheel neerklapbaar zijn en, indien gewenst, ook volledig afgenomen kunnen worden. De borden zijn bij plateauwagens van Eduard ook voorzien van reflecterende tape wat de veiligheid ten goede komt. Vergrendeling van de laadborden gebeurt middels trekspansluitingen op de hoeken.
De laadvloer van de plateauwagen wordt door Eduard vervaardigd uit één stuk fins betonplex met een antislip laag aan de bovenzijde. Aan de binnenzijde van de laadbak zijn, rondom de laadvloer, sjorogen verzonken in het frame van de laadbak. Daarnaast bevinden er zich an de onderzijde van de laadbak ook nog enkele touwhaken.

De plateauwagen kan uiteraard ook worden voorzien van opties zoals een voorrek, een set opzetborden, loofrekken, een huif of een schuifzeil. De plateauwagen kan zo op elke vorm van gebruik worden afgestemd.

De Eduard plateauwagen is verkrijgbaar als enkel- en tandemasser. De enkelas uitvoeringen zijn leverbaar in afmetingen van 2,6 x 1,5 meter tot 3,3 x 1,8 meter met bruto laadvermogens van 750 kilogram ongeremd tot en met 1500 kilogram geremd. Tandemassige plateauwagens zijn leverbaar in afmetingen van 2,6 x 1,5 meter tot 6 x 2,2 meter met bruto laadvermogens van 750 kilogram ongeremd tot en met 3500 kilogram geremd. Afhankelijk van de afmeting in combinatie met het bruto laadvermogen is de Eduard plateauwagen leverbaar met een laadvloerhoogte van 56, 63 of 72 centimeter.

Eduard tandemas plateauwagen met aluminium laadborden

Bekijk hier de Eduard plateauwagens