De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Humbaur MTKA Allcomfort demonstratie video

De Humbaur Allcomfort kantelbare multitransporter is door zijn constructie ook zeer geschikt voor het vervoer van zwaardere machines. De laadbak is middels een handmatig bedienbare hydraulische pomp te kantelen. In combinatie met de 90 centimeter hoge neerklapbare.achterklep, welke is voorzien van gasveerondersteuning, kunnen voertuigen en machines eenvoudig op- en afgereden worden. Als optie kan deze multitransporter ook met een lier worden uitgerust waarmee lading en voertuigen ook de laadbak opgelierd kunnen worden.

De Allcomfort multitransporter is voorzien van 20 centimeter hoge aluminium laadborden die geheel neerklapbaar zijn. Indien gewenst kunnen de laadborden ook geheel worden afgenomen.

Deze multitransporter is voorzien van sjorogen binnenin de laadbak. Een zwaar neuswiel behoort ook tot de standaard uitrusting.

Humbaur heeft het aanbod Allcomfort multitransporters in 2015 uitgebreid en voert deze nu onder de naam MTKA in haar assortiment. De MTKA is leverbaar als enkel- en tandemasser in afmetingen van 3,6x2,2 meter tot en met 4,7x2,2 meter met bruto laadvermogens van 1500 tot en met 3500 kilogram.

humbaur MTKA kantelbare multitransporter met oprijklep

Prijzen Humbaur MTKA multitransporters