De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Humbaur HKT zakbare aanhangwagen demonstratie video

 

De Humbaur HKT is een enkelassige verlaagbare vlakke aanhangwagen waarvan de laadbak in zijn geheel tot op de grond kan zakken. Het zakken en heffen van de laadbak gebeurt door een handbediende hydraulische pomp die voor op de dissel is bevestigd.
Door de zakbare laadbak heeft deze aanhangwagen een oprijhoek van slechts 4 graden en kan deze eenvoudig beladen worden zonder gebruik te hoeven maken van oprijplaten. Dit maakt de HKT een ideale aanhangwagen voor het vervoer van (zwaardere) motorfietsen of kleine(re) auto's. De aanhangwagen is door de zakbare laadbak echter ook makkelijk te laden en te lossen met behulp van een palletwagen omdat deze makkelijk op- en af kan rijden.

De laadbak is rondom voorzien van 15 centimeter hoge vaste aluminium borden. Binnenin de laadbak zijn verzonken sjorogen aangebracht in de laadborden waardoor er voldoende bevestigingsmogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld spanbanden.

De Humbaur HKT zakbare vlakke aanhangwagen is leverbaar in drie afmetingen, 2,50 x 1,57 meter, 2,80 x 1,77 meter en 3,10 x 1,77 meter. De HKT is, afhankelijk van de afmeting, leverbaar met bruto laadvermogens vanaf 750 kilogram ongeremd tot en met 1800 kilogram geremd.

De Humbaur HKT kan als optie ook worden voorzien van een huif waardoor de functionaliteit van deze aanhangwagen nog verder wordt vergroot. De HKT is overigens ook leverbaar als geheel gesloten aanhangwagen. Ook bij de gesloten uitvoering kan de laadbak geheel tot op de grond zakken waarbij de achterklep omhoog scharniert en de laadvloer eenvoudig toegankelijk is.

Humbaur HKT vlakke transporter met Burton kitcar

Bekijk de HKT zakbare aanhangwagens