De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Humbaur Hockenheim kantelbare autotransporter demonstratie video

De Humbaur Hockenheim is een tandemas kantelbare autotransporter waarbij de V dissel door loopt in het chassis Zowel het chassis als het frame zijn volledig verzinkt.

Deze autotransporter is voorzien van een open laadvloer met twee rijbanen. De laadvloer kan gekanteld worden met behulp van een handmatig te bedienen hydraulische pomp. Deze pomp is voor op de dissel van de aanhangwagen gemonteerd.
In gekantelde positie rusten de uiteinden van de rijbanen op de grond en kunnen voertuigen, zonder gebruik van extra oprijplaten, op- en afgereden worden. De Hockenheim is daarnaast standaard uitgerust met een lier waarvan het lierpunt over de breedte van de autotransporter versteld kan worden.

De rijbanen zijn, in combinatie met de opstaande randen over de gehele lengte voorzien van gaten. Deze gaten bieden voldoende mogelijkheid tot het bevestigen van spanbanden.

De Humbaur Hockenheim kantelbare autotransporter is leverbaar in de afmeting 4,15 x 1,95 meter met een bruto laadvermogen van 2000, 2500 of 3000 kilogram.

Humbaur Hockenheim kantelbare autotransporter met geprofileerde rijbanen

Bekijk hier de Humbaur autotransporters