De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Humbaur kipper achterwaarts en 3 zijdig

 

De firma Humbaur loopt al enkele decennia voorop in de bouw van aanhangwagens. Zij heeft in die tijd al meer dan 750.000 aanhangwagens gebouwd, en de ervaring die zij daarbij hebben opgedaan is terug te zien in de kwaliteit van haar producten. De aanhangers van Humbaur zijn stuk voor stuk robuust en duurzaam. Het gebruik van kwalitatief hoogstaande onderdelen, uitstekende afwerking en een strenge kwaliteitscontrole garanderen de hoogste kwaliteit.

Humbaur maakt in haar programma onderscheid tussen achterwaartse en 3 zijdige kippers. De achterwaartse kipper heeft de typenaam HUK en is is verkrijgbaar als enkel- en tandemas in afmetingen van 230x140 cm tot en met 314x175 cm met bruto laadvermogens van 1300 tot en met 3000 kg. De Humbaur HUK is standaard voorzien van een hydraulische handpomp waarmee de laadbak tot een hoek van 45 graden gekanteld kan worden.

De 3 zijdige kipper van Humbaur wordt onder de typenaam HTK verkocht en is leverbaar als enkel- en tandemas. Het zwaarste model uit de HTK serie is zelfs verkrijgbaar als tridem (3 asser), wat uiteraard betekent dat de kipper is voorzien van drie assen. De Humbaur 3 zijdige kipper is verkrijgbaar in afmetingen van 267x150 cm tot en met 410x210 cm met bruto laadvermogens van 1800 tot en met 3500 kg. Standaard is de HTK uitgerust met een hydraulische handpomp welke optioneel ook kan worden uitgerust met elektrische bediening. Kippers met een bruto laadvermogen van 3000 of 3500 kg zijn standaard voorzien van zowel elektrische als ook handmatige bediening. Bij de 3 zijdige kipper kan de laadbak zowel achter- als zijwaarts tot een hoek van 45 graden gekanteld worden.

In de video op deze pagina laten wij de Humbaur HTK tridem (3 assige kipper) zien. De laadbak van deze aanhangwagen heeft een afmeting van 410x210cm en is rondom voorzien van 35cm hoge aluminium borden. Deze borden zijn, indien nodig, eenvoudig te verwijderen. Het achterbord van de kipper is daarnaast zowel onder- als bovenscharnierend te gebruiken. De laadbak heeft een stalen bodemplaat en beschikt langs de lange zijdes over in de laadvloer verzonken sjorogen.

Humbaur kipper achterwaarts en 3-zijdig

Prijzen Humbaur kipper HUK en HTK